Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Vervelen in de vakantie? Niet met deze tips!

Vervelen in de vakantie? Niet met deze tips!

Vervelen in de vakantie? Niet met deze tips!

Bij vakantie denken de meeste mensen aan even helemaal niets doen, genieten en lekker luieren. Maar na een tijdje heb je dit wel gezien. En als het weer dan ook nog eens tegen zit in Nederland en al je vrienden zijn op vakantie, dan begin je je echt te vervelen. Weer of geen weer, deze tips helpen jou de vakantie door!

Organiseer een etentje

Nodig je vrienden uit om lekker te komen eten. Een lekker muziekje op de achtergrond en lekkere hapjes op tafel. Trek allemaal een leuke outfit aan en spreek af wie welk gerecht gaat maken. Om het nog leuker te maken dek je de tafel met leuke accessoires zoals een mooi tafelkleed en kaarsjes. Gegarandeerd een leuke (zomer)avond!

Foto’s bestellen

Staat je computer vol met leuke fotomomenten? Hoog tijd om ze eens te bestellen! Deze foto’s kun je dan inplakken in een album, superleuk voor later! Je kunt ook allerlei verschillende fotolijstjes kopen en ze dan ophangen in je woon- of slaapkamer. Een collage maken is ook een goed idee.

Lees een goed boek

De vakantie is het ideale moment om de tijd te nemen voor een goed boek. Je kunt naar de bibliotheek, maar je kunt ook kijken in  Flair’s zomerboeken top 10 van dit jaar. Ook leuk: met je vrienden/kinderen een goede film kijken thuis of in de bioscoop.

Sporten

In de vakantie is het verleidelijk om lang uit te slapen en niet zo veel activiteiten te ondernemen. Om te voorkomen dat je lichaam te lang in ruststand komt, is het slim om te sporten! Je zit hierdoor lekker in je vel en je zult zien dat je er juist energie van krijgt!

Naar het zwembad of naar het strand

Een dagje naar het zwembad, of bij mooi weer naar het strand, is leuk voor jou en de kids! Zo ben je lekker een dagje weg en je hebt de tijd om lekker te genieten.

Lees ook: