Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Trucje tegen verkleurde nagels van nagellak

Trucje tegen verkleurde nagels van nagellak

Trucje tegen verkleurde nagels van nagellak

Wanneer je met nagellakremover in de weer gaat zie je ineens dat je nagels verkleurd zijn. Oeps! Geen basecoat gebruikt? Gelukkig is er een trucje om verkleurde nagels te herstellen.

Verkleurde nagels

Wij zijn dol op kleurtjes op onze nagels. Bordeauxrood in de winter, zachte tinten in de zomer… en héél af en toe au naturel. Maar dan willen we geen verkleurde nagels natuurlijk. Zo maak je je nagels weer wit!

Wat heb je nodig? Een citroen en een kommetje gevuld met warm water. Knijp de citroen uit boven het kommetje met warm water en roer het citroensap erdoorheen. Leg nu één hand in de kom voor ongeveer vijf minuutjes. Daarna de andere hand. Heb je haast? Neem dan de citroen en wrijf deze over de verkleurde nagels. Dit versnelt het proces, maar het weken in warm water met citroensap is beter voor de nagels. Het citroensap maakt de nagels witter en laat vlekken van nagellak zo makkelijker verdwijnen. Maar het allerbeste is natuurlijk om voor het lakken een doorzichtig laagje (basecoat) aan te brengen. Succes!

Lees ook: