Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Trots in bikini of badpak!

Trots in bikini of badpak!

Trots in bikini of badpak!

Heb ik geen dikke kont in deze broek, zie je mijn flubberarmen in dit hemdje en iedereen kijkt vast naar het pukkeltje op mijn kin? Wij vrouwen kunnen soms erg onzeker zijn. Helemaal wanneer we weer in bikini of badpak moeten. Flair geeft je tips om trots te zijn op je lijf en onzekerheden te omarmen.

Stop met vergelijken

Een gladde huid, een platte buik, slanke benen zonder putjes. Dat is wat we zien in tijdschriften en op de televisie, maar natuurlijk niet de realiteit. Zo maken veel glossy’s gebruik van Photoshop en willen reclames producten aan de man brengen. Probeer dat te onthouden. Vergelijken is uit den boze.

Niemand kijkt

Misschien valt je bikini op, je lange haren of je kleurrijke strandtas.. maar men kijkt heus niet naar dat ene vetrolletje of je striae. Beloofd. Echt. Je kijkt nu eenmaal naar jezelf met een vergrootglas, maar dat betekent niet dat anderen dat ook doen. Het valt allemaal reuze mee.

Geniet

Geniet want dit zijn de gloriedagen! Over een paar jaar kijk je terug naar foto’s van jezelf en dan zie je pas hoe mooi je nu bent.. Zonde! Omarm die kleine onvolmaaktheden en geniet van het nu.

Push-up bikini

Uit onderzoek is gebleken dat een push-up bikini wonderen doet voor het zelfvertrouwen. Dit simpele trucje doet je zelfvertrouwen omhoog schieten naar 73 procent.

Comfort zone

De gedachte dat je in bikini moet, maakt vaak bang. Maar trek ’m aan, smeer je in, schuif slippers om je voeten en je zult zien dat de zorgen die je had snel zijn vergeten.

Bikiniproof

Tot slot, doe mee met Flair Fit & Gezond! Download de kalender en plak ‘m op de koelkast. Hartstikke handig!

 

Heb jij nog tips? Deel het met ons!

Lees ook: Filmpje! De bikini sinds 1890 tot 2015