Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Top 5 luisterboeken

Top 5 luisterboeken

Top 5 luisterboeken

Heb jij het luisterboek al ontdekt? Je zet het boek ‘aan’ en gaat er eens goed voor zitten, óf multitasken. Zo kun je ondertussen de afwas doen, de was strijken of boterhammen smeren terwijl je naar een boek aan het luisteren bent. Hartstikke handig! Wij presenteren: onze top 5 luisterboeken.

Het Rosie Project

De autistische Don Tillman is docent genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden. Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waarbij Don haar misschien zou kunnen helpen. (www.storytel.nl)

Het Raadsel Van Alles Wat Leeft

Het raadsel van alles wat leeft is een briljant boek, dat licht en luchtig is en tot nadenken en lachen verleidt. Met dit boek deelt succesauteur Jan Paul Schutten zijn kennis over het wonder van het leven en de evolutie. (€16,95 via Bol.com)

Inferno, Dan Brown

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. (€19,95 via Bol.com)

Echt Gebeurd

Echt Gebeurd is een maandelijkse middag in comedytheater Toomler waar waargebeurde verhalen worden verteld. Deze kunnen geestig, spannend, of ontroerend zijn. Over een aarzelende jeugdliefde, over een pistool tegen je slaap, of over een onwaarschijnlijk toeval tijdens een verre reis. Bovendien komt er iedere editie van ‘Echt Gebeurd’ iemand voorlezen uit zijn of haar oude puberdagboek. Micha Wertheim en Paulien Cornelisse presenteren deze middag. Nu verkrijgbaar in de vorm van een luisterboek. (€12,95 via Bol.com)

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij, en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Pers en burgemeester hebben het nakijken. Een aanrader om te lezen óf te luisteren. Nog even geduld, het luisterboek verschijnt eind 2015. (€18,95 – reserveren via Bol.com)

Lees ook:
– Digitaal detoxen op vakantie, doe jij het al?
– Boeken top 10 voor deze zomer
Test: Hoe gelukkig ben jij?