Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Top 10: de leukste video’s op Flairathome!

Top 10: de leukste video’s op Flairathome!

Top 10: de leukste video’s op Flairathome!

Regenachtige dagen tijdens de zomervakantie zijn nooit leuk. Dus, zet een kop thee, kruip achter je laptop en zet het geluid aan: Wij struinden YouTube voor je af op zoek naar hilarische en schattige video’s om je een beetje op te vrolijken. En stiekem, heel soms, is zo’n dag binnenblijven best wel fijn. Enjoy!

Jarige oma (102) blaast kaarsjes uit

Hiep hiep hoera! Oma Nonnie uit het Amerikaanse Connecticut is 102 jaar oud geworden en dat moet gevierd, met taart! Maar eerst moet oma Nonnie de kaarsjes uitblazen, en wat er dan gebeurt… (bekijk het filmpje)

Jongetje wil zus graag helpen met haar karweitje

Dit jochie wil zijn zus graag helpen met haar klusje. Zij veegt de bladeren bij elkaar en hij gooit het hoopje wel even in de prullenbak. Lief! Maar of zijn zus daar wel zo blij mee is… (bekijk het filmpje)

Hysterische reactie van zus bij echo

Toen de zwangere Jill haar zus meevroeg naar haar 20-weken echo, werd zuslief blij verrast en gilt ze het – lichtelijk hysterisch – uit van enthousiasme… (bekijk het filmpje)

Experts praten vol lof over schilderijtje van IKEA

Wat als je een schilderij van IKEA in het moderne kunstmuseum in Arnhem plaatst? De reacties van de kunstexperst over ene (ahum) meneer IKE Andrews zijn hilarisch… (bekijk het filmpje)

De kracht van make-up

Deze beauty tutorial van de Nederlandse YouTube-ster NikkieTutorials, genaamd ‘Power of make-up’ ging razendsnel viral. Het filmpje is inmiddels al zo’n 17 miljoen keer bekeken. Hiermee heeft Nikkie een groot taboe rondom het dragen van make-up doorbroken… (bekijk het filmpje)

Emotionele reacties op babynieuws

Familie en vrienden vertellen over de komst van een kindje is natuurlijk super om te doen. Dit stel besloot alle bijzondere en emotionele reacties van iedereen aan wie zij hun goede nieuws vertelde vast te leggen… (bekijk het filmpje)

Meisje (5) weet het zeker: “Ik ga verhuizen!”

Dit meisje weet het zeker: “Ik ga verhuizen!” De 5-jarige Saige is haar huidige huis nu al spuugzat en gaat daarom verhuizen naar haar vriendinnetje Jenn. Haar moeder vraagt hoe dat zo en het meisje komt met meer dan genoeg redenen. De boodschap is duidelijk! (bekijk het filmpje)

Man laat het publiek weer doen geloven in magie

Als Jamie Raven zijn kunsten laat zien tijdens Britain’s Got Talent is iedereen in shock. Het filmpje is inmiddels viraal gegaan, waarschijnlijk vooral door de verbaasde sprakeloze gezichten van de juryleden… (bekijk het filmpje)

Familie maakt videoclip: “I’m a daddy and I know it”

Ouder zijn van één, twee of meer kids is niet altijd even makkelijk. Deze vader heeft daarom een leuke spoof gemaakt op het liedje ”I’m sexy and I know it”, met mama als cameravrouw en hijzelf in de hoofdrol. (bekijk het filmpje)

Filipijns jongetje (6) steelt de show bij Ellen DeGeneres

Het 6-jarige Filipijnse jongetje Balang dat in een YouTube-filmpje uit z’n dak ging op het liedje Bang Bang werd uitgenodigd om bij talkshowhost Ellen DeGeneres het kunstje nog eens dunnetjes over te doen. Scroll door naar 04:02 min. voor het spectaculaire dansoptreden! (bekijk het filmpje)