Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Tips voor de herfstvakantie

Tips voor de herfstvakantie

Tips voor de herfstvakantie

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Van zaterdag 11 oktober tot zondag 26 oktober is er genoeg te doen in het hele land. Van wandelroutes, bioscoop- en museumbezoeken tot speciale voorstellingen voor kinderen. Lekker actief in de buitenlucht of thuis aan de knutsel. Flair zet zes herfstvakantie tips op een rij.

Theater, bioscoop of museum

Breng in de herfstvakantie een bezoek aan het theater, de bioscoop of het museum. De perfecte activiteit op een regenachtige herfstdag. Als je het theater of museum te prijzig vindt, ga dan naar de bioscoop. Kies bijvoorbeeld voor een ochtendfilm bij Pathé, dan is je bioscoopkaartje een stuk goedkoper.

Lego

Leuk voor de mannen in de familie: in de Jaarbeurs in Utrecht vindt in de herfstvakantie Legoworld plaats. Tijdens dit evenement zijn de mooiste creaties van lego te zien. Van 16 t/m 22 oktober. Kijk voor meer informatie op www.legoworld.nl.

Roadtrip

Plan een dagje uit naar een stad waar je nog niet eerder geweest bent. Blijf in Nederland, in Amsterdam, Rotterdam of een dagje Den Haag. Of neem een kijkje over de grens in Antwerpen of het grote winkelcentrum in Oberhausen!

Design

Tijdens de Dutch Design Week verandert de binnenstad van Eindhoven in een groot festijn vol tentoonstellingen, presentaties, workshops en feesten. Een inspirerend dagje uit voor designliefhebbers. Bezoek de Dutch Design Week van 18 t/m 26 oktober. Kijk voor meer informatie op www.ddw.nl.

Knutselen

Heb je kids? Maak van de herfstvakantie een grote woensdagmiddag. Het ideale moment om gezellig samen met de kinderen te knutselen. Op deze pagina vind je genoeg leuke ideeën om creatief bezig te zijn met je kleintjes.

Relaxen op Texel

Prachtige stranden, velden vol schapen, knusse dorpjes. Dit Waddeneiland heeft veel te bieden: van zeehonden spotten 
en strandjutten tot gezellig shoppen. Trek naar Texel tijdens de herfstvakantie!