Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Deelnemer The Island: ‘Ik ga echt geen slakken eten!’

Deelnemer The Island: ‘Ik ga echt geen slakken eten!’

Deelnemer The Island: ‘Ik ga echt geen slakken eten!’

Vanavond is het dan eindelijk zover: de eerste aflevering van The Island. In dit nieuwe tv-programma op Net5 gaan vijftien onbekende Nederlanders de ultieme survivaluitdaging aan. Zou jij kunnen overleven op een onbewoond eiland, totaal geïsoleerd van de buitenwereld? 

Op een onbewoond eiland

In The Island – gepresenteerd door onze vaste columnist Arie Boomsma! – gaat een groep Nederlanders,  mannen en vrouwen, de ultieme survivaluitdaging aan op een verlaten eiland. Er worden geen spellen gespeeld (zoals in Expeditie Robinson), er zijn geen afvallers, er vinden geen eliminaties plaats. Er zijn zelfs geen cameramensen; ze filmen alles zelf! De vijftien deelnemers moeten zien te overleven met alleen dat wat de natuur hen te bieden heeft. Wordt het keihard afzien of is er toch ruimte om te genieten? Wij vinden het maar spannend en zitten vanavond dan ook aan de buis gekluisterd. Jij ook?

The Island

Aflevering 1 van The Island is vanavond te zien om 20.30 uur op Net5. Bekijk hieronder alvast de promo of lees Arie z’n column waarin hij antwoord geef op de vraag ‘Zou je het zelf kunnen?’!

Lees ook: