Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Sneeuw, achtbanen en warme chocolademelk in de Winter Efteling

Sneeuw, achtbanen en warme chocolademelk in de Winter Efteling

Sneeuw, achtbanen en warme chocolademelk in de Winter Efteling

De dagen worden korter en kouder, maar dat is geen reden om thuis te blijven! De Winter Efteling verandert in de donkere maanden namelijk in een sprookjesachtige winterwereld, inclusief sfeervolle lichtjes, kerstbomen en sneeuw op de daken.

Zoek je nog een winters en gezellig uitje met de familie? Dan is de Winter Efteling – geopend van november tot en met januari – dé perfecte plek voor één of meerdere dagen quality time. Vijftig Flair-lezeressen mochten van hettestpanel.nl zelf ontdekken hoe gezellig het park is tijdens de wintermaanden en gingen naar Kaatsheuvel voor een dagje Winter Efteling.

Net een kerstkaart

“Het was alsof je een kerstkaart in liep”, vertelt lezeres Sandra (44). “Ieder onderdeel van het Sprookjesbos had wel iets winters.” Vooral na zonsondergang maakt het park een ware transformatie door als alle lichtjes gaan schitteren. “Het moment dat het donker begon te worden en de lichtjes aan gingen, vonden wij erg mooi. De sfeer was toen ineens anders”, aldus tester Monique (34).

Sneeuwglijbaan + chocomelk

De Winter Efteling is leuk voor zowel de allerjongste als oudste bezoekers. De meeste attracties zijn gewoon open en soms voorzien van een winterse touch. Bovendien kun je genieten van speciale winterse attracties, zoals de schaatsbaan en een echte sneeuwglijbaan voor de kleintjes. Koud gekregen? Warm jezelf dan op met bij één van de gezellige Vreugdevuren met een winterse versnapering.

vreugdevuur

De dag sluit je uiteraard af met het bekijken van de sensationele en kleurrijke watershow Aquanura, die tegen een gitzwarte winterhemel wordt voorzien van een extra vleug magie. Lezeres Marian (46) heeft genoten met haar gezin. “Vooral de zanggroepen die we af en toe in

het park tegenkwamen, brachten veel sfeer. Ook de chalets vonden wij leuk en de schaatshal was erg gezellig.”

Bestel je tickets met korting!

bosrijkGrote kans dat je na één dag Winter Efteling denkt: doe mij nog maar zo’n fijne dag. Geen probleem, want de nacht breng je minstens zo gezellig door in het Efteling Hotel of in vakantiepark Efteling Bosrijk.

Zin gekregen in een winters, sfeervol en nostalgisch bezoek aan de Winter Efteling? Op efteling.com bestel je je tickets met korting. Tester Angelique (40) vindt het een perfect familie-uitje: “Ons bezoek herinner ik me als een heel gezellig samenzijn. Samen ervaringen opdoen geeft je gezin mooie herinneringen en een goede band.”