Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Shoppen in de sale? Tips!

Shoppen in de sale? Tips!

Shoppen in de sale? Tips!

Het is sale en dat betekent: shoppen voor een prikkie. 

Shoppen in de sale

Overleef de sale met deze tips en scoor de mooiste items met flinke korting!

Lijstje maken

Wie doelgericht een winkel instapt, is veel succesvoller in het scoren van items die al lange tijd op je wishlist staan. Laat je dus niet afleiden door het zoveelste effen shirtje in een rek of die grappige pantoffels in het schap, houd je aan jouw lijstje.

Meten is weten

Shop je liever online? Dan is het van groot belang dat je de juiste maat invult. Schrijf – nog voordat je achter de computer kruipt – op wat jouw maten zijn, zowel Europese (38, 40, 42) als Britse maten (10, 12, 14). Hiermee ga je last minute stress uit de weg.

Schiet niet in paniek

2 halen, 1 betalen. In de winkel en ook online zie je veel mooie aanbiedingen, maar… heb je écht 2 dezelfde T-shirtjes nodig? Schiet niet in paniek zodra je het bordje SALE ziet hangen, maar blijf kalm en overweeg of je het echt nodig hebt of niet. Zo voorkom je miskopen en ben je met de aankopen die je wel hebt gedaan in de uitverkoop extra gelukkig!

Ga een stapje verder

Kan je jouw maat niet vinden van die mooie pantalon? Wees niet bang om naar beneden te kijken, onder of tussen rekken. Soms ligt jouw maat ergens verkreukeld op de grond of in een heel ander rek, andere afdeling? Wanneer je iets echt heel graag wilt hebben, schroom niet om hulp te vragen aan het winkelpersoneel. Grote kans dat zij het item net in handen hebben gehad om terug te hangen. Niet geschoten is altijd mis.

Wat is jouw tip? Deel ‘m met ons!

Lees ook: