Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Helemaal coronaproof én superleuk: Pathé komt deze zomer met een drive-in bioscoop

Helemaal coronaproof én superleuk: Pathé komt deze zomer met een drive-in bioscoop

Helemaal coronaproof én superleuk: Pathé komt deze zomer met een drive-in bioscoop

Pathé doet er alles aan om op een veilige manier bezoekers te trekken. Vanaf vrijdag 31 juli kun je bij de Pathé drive-in films kijken op het grote doek en dat vanuit je auto. Dat wordt dus ongegeneerd luidkeels meezingen met alle ‘The Lion King’ hits.

Pathé drive-in

Op het terrein van evenementenlocatie Borchland in Amsterdam Zuid-Oost kun je gedurende drie weken genieten van de Pathé Drive-in Bioscoop. Op het enorme LED-scherm van 16 bij 8 meter worden dagelijks van ‘s middags tot ‘s avonds films getoond. Met Disney klassiekers zoals The Lion King, Frozen 2 en Aladdin, maar ook voor Penoza: The final chapter, Bohemian Rhapsody en Wat is dan liefde? kun je terechtOp locatie krijg je de FM frequentie door. Als je de radio van je auto hier op zet ontvang je het geluid in je auto. Zin in een snack tijdens de voorstelling? Op locatie kun je popcorn, M&M’s en frisdank aanschaffen.

Lees ook
Bíjna in de bioscoop: wordt ‘The High Note’ de 2020-versie van ‘The Devil Wears Prada’?

Scoor je tickets

Het enige wat je hoeft te doen, is een auto regelen en een ticket scoren. Per auto betaal je € 22,50, wat reuze meevalt als je met z’n vieren in de auto zit. Wel zul je er snel bij moeten zijn, want de kaartverkoop is al aan de gang en er is maar een beperkt aantal plekken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pathé | Beeld: Giphy