Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Over ons lichaam niet tevree? Nou, dat valt reuze mee!

Over ons lichaam niet tevree? Nou, dat valt reuze mee!

Over ons lichaam niet tevree? Nou, dat valt reuze mee!

De benen strakker, de taille smaller, de billen ronder en de buik platter? Nee hoor, wij vrouwen zijn namelijk best tevreden over onze looks. Ha! Dat blijkt uit een onderzoek van Startpagina.nl.

Goed figuur

39% van de vrouwen vindt het redelijk belangrijk een goed figuur te hebben. 29% kan zich niet druk maken om haar lichaam en 13% geeft er zelfs helemaal niks om. 20% kan er
’s nachts overigens wel wakker van liggen.

Opletten

52% let op wat zij eet en probeert gezonde voeding in huis te halen. 31% zegt gezegend te zijn met een goede stofwisseling en 3% zegt geen calorieën te tellen. De overige 14% let alleen op de calorieën wanneer er wat pondjes af mogen of veel etentjes buiten de deur op de planning staan.

Een leven zonder lekkernijen

Zou jij dat kunnen volhouden, een leven zonder lekkernijen als chocolade? 41% zegt liever niet, máár ik zou het wel kunnen. 14% zegt appeltje-eitje en 18% zegt absolutely not.

Favoriete snack

Op de vraag welke lekkernij ze het meeste zouden missen staat met stip op nummer één…*tromgeroffel*, chocola! (33%). Verder kan 20% niet zonder zoute snacks als nootjes en chips en 19% kan niet zonder een vette hap af en toe (kaassoufflés, kroketten, bitterballen, you name it…). Zoete snacks als snoep (12%), ijs (%10) en gebak (8%) zijn minder populair.

Hoe zit dat bij jou? Laat het ons weten!

 

Fit & Gezond met Flair

Haal het beste uit jezelf met Fit & Gezond met Flair. Vanaf 18 mei helpt Flair je klaar te stomen voor de zomer met een gloednieuwe challenge. Afvalcoach Mieke helpt je overtollige kilo’s kwijt te raken, voedingsdeskundige Eibertje geeft praktische voedingtips en personal trainer Jesse staat voor je klaar om je spieren aan het werk te zetten. Succes gegarandeerd! Lees verder >>

Bron