Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s Vijf: 5x originele activiteiten om te ondernemen deze zomer

Flair’s Vijf: 5x originele activiteiten om te ondernemen deze zomer

Flair’s Vijf: 5x originele activiteiten om te ondernemen deze zomer

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5x leuke activiteiten om te gaan ondernemen deze zomer.

1. Tina Zomerkamp

Met de nieuwe aangekondigde versoepelingen van de overheid kan ondanks de coronacrisis het Tina Zomerkamp doorgaan! Er zijn drie zomerkampen in de categorie ‘bos’ of ‘strand.’ Hier kunnen kinderen bijvoorbeeld zeemeerminzwemmen of een sleepover feestje houden in de duinen van Schoorl of Zeeland. Of ze kunnen meedoen aan een streetdance workshop en een pizza party houden. Er zijn kampen voor verschillende leeftijdscategorieën. Dé activiteit voor jouw nichtje, dochter of buurmeisje, dus. Tippen, maar!

zomerse activiteiten

2. Hondenpretpark

In het Brabantse Groeningen is een een heus Hondenpretpark gelegen. Lianna Leeijen heeft in het weiland naast haar woning het park volledig naar wens van de trouwe viervoeters ingericht. “We hebben heuvels gemaakt, tunneltjes van rioolbuizen, op verschillende punten verrassen we de honden met sproeiers en er is zelfs een zwembadje. Er zijn snuffelkleden en we doen hier speurspelletjes”, aldus Leeijen. Ook staan er picknickbanken voor de baasjes en wordt er voor zowel de baasjes als de honden wat lekkers uitgedeeld.

3. Logeren op een festival

De hele dag dansen en ’s avonds in een tentje slapen op de camping. Deze zomer zijn er helaas geen festivals zoals je gewend bent. Maar dat gevoel van slapen op een festivalterrein, kan toch wel doorgaan. Hoe dan? Ondernemers uit de festivalindustrie vonden het vervelend dat al hun festival-suites, tipi’s en yurts deze zomer leegstaan en besloten een samenwerking aan te gaan. En dat is For-rest Glamp geworden. Zo kan je deze zomer in tentjes slapen die normaal op Tomorrowland en Lowlands staan, maar dan gewoon op een weiland in de Achterhoek. Kies voor de échte kampeerervaring en sta met je tent op de Nomadenweide. Of ga voor luxe en kies voor een accommodatie met privé sanitair en eigen terras.

4. Grootste anderhalvemeterterras

Sinds vrijdag 26 juni is HEMtuin geopend, Nederlands grootste culturele playground in de vorm van een terrastival, gelegen op fietsafstand van Amsterdam. HEMtuin biedt meerdere activiteiten aan om een echte ‘Terrastival experience’ te creëren. Verspreid over verschillende area’s zijn er verschillende activiteiten. Ga naar een dinnershow’s, geniet van live muziek en theatervoorstellingen en  maak instagrammable foto’s in het Festival Museum. Zo kan je toch niet laten zien dat je op een festival bent geweest deze zomer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀ Hello zomers zonnetje! ☀⁠⠀ ⁠⠀ Het terras is op vrijdag al 80% uitverkocht en op zaterdag 75% ?⁠⠀ Kom jij dit weekend ook genieten van een grote portie gezelligheid & vitamine D? ⁠⠀ ⁠⠀ Ook de andere activiteiten zoals de dinnershows en de lichtshow gaan snel, dus reserveer snel!⁠⠀ ⁠⠀ Meer info & tickets: link in bio.⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ •⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ ⁠•⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀ #hemtuinterrastival #zonnetje #mysticgarden #hemtuin #hembrugterrein #zaandam #amsterdam #coronaproof #terras #terrastival #zomer #theater #muziek #dinnershow #lichtshow #museum #festivalexperience #festival #dagjeweg #vrienden #tuin

Een bericht gedeeld door HEMtuin Terrastival (@hemtuin) op

5. Drive-in bios

Klaar met Netflix en wel weer eens zin om naar de bioscoop te gaan? Bezoek dan deze drive-in bioscoop in Barneveld. Per auto met twee personen koop je een ticket voor een film naar keuze. Parkeer je auto voor het grote scherm en kijken maar. Tijdens de film kan je ook nog genieten van een hapje en een drankje, want bij je ticket krijg je een goed gevulde box mee de auto in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wauw wat een positieve reacties allemaal op de drive-in bioscoop in de Midden Nederland Hallen in Barneveld! Omdat jullie zo enthousiast zijn gaan we wat leuks doen ‘een tag & winactie’! ❤ Klik op de link in de bio en bekijk de volledige programmering voor de drive-in bioscoop. Kies jouw favoriete film, laat jouw keuze achter in de reacties op dit bericht en tag diegene met wie jij van plan bent om te gaan! Onder alle reacties verloten we gratis tickets voor jouw favoriete film ??? Met wie ga jij naar welke film? #summervibes #drivein #bioscoop #driveinbioscoop #middennederlandhallen #mnhallen #tagenwin #tickets #doemee #winactie #rijnaarbinnen #metdeauto #leukeuitjes #bioscoopagenda #autobioscoop #barneveld #middennederland #samen #leukeuitjes #planjeuitje #uitagenda #wintickets #winactie

Een bericht gedeeld door ZomerActiviteiten2020 (@zomeractiviteiten2020) op