Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Tips: op vakantie in eigen huis

Tips: op vakantie in eigen huis

Tips: op vakantie in eigen huis

Het liefst zouden we badderen in een spa op Bali, loungen in een luxe hotel in Rome of slurpen aan een cocktail op een Thais strand. Maar dat gaat nou eenmaal niet altijd. Gelukkig kunnen we doen alsof. Met deze tips maak je van je huis een relaxed vakantieoord.

Het perfecte bed

Maak het bed met aandacht op voor het ultieme hotelgevoel-in-eigen-huis. Verschoon de lakens, trek het beddengoed strak, klop de kussens op en leg als extraatje een chocolaatje op ieder hoofdkussen.

Zachte handdoeken

Was ze, laat ze extra lekker ruiken met beetje wasverzachter en vouw ze strak op, zodat je een prachtig stapeltje hebt voor in de badkamer.

Tropische bloemen

Droom weg naar exotische resorts door een mooie bos kleurrijke bloemen op tafel te zetten. Zo haal de zomer(vakantie) alvast  in huis.

Zongekust

Over kleur gesproken: van spraytan tot zonnebank of bruin uit een potje… Iedereen wordt happy van een een sunkissed glow. Laat je huid stralen met bronzende zonproducten van Lancaster. En bereid de huid voor op een kleurtje door vooraf eventjes te scrubben.

Geurkaars

Zet een raampje open en plaats een geurkaars (met fijna namen als Tropical Getaway, Summer Breeze… de keuze op het gebied van scented candles is reuze!) in het raamkozijn. De heerlijke geur verspreidt zich dan langzaam door het hele huis. Op het nachtkastje naast je bed is ook een goede plek.

Slurpen aan een rietje

Maak zelf een tropische cocktail. Kies fruit dat jij lekker vindt, gooi het in een kan met limonade of mix er een beetje alcohol bij (Malibu, Pasoa, een rosébiertje). Zo waan je je heel even in zomerse sferen.