Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 3 x ontspannen op het platteland

3 x ontspannen op het platteland

3 x ontspannen op het platteland

Soms is het goed om de hectiek van alledag achter je te laten. En waar kun je dat beter doen dan op het platteland. Flair heeft 3 leuke adressen waar je gegarandeerd tot rust komt!

Kamperen en mediteren

Kamperen en mediteren, dan kun je doen in Elsloo aan de rand van het prachtige Drents Friese Woud. Omringd door de mooie natuur kun je er tegen geringe kosten deelnemen aan diverse weekend- en weekretraites onder de naam mediteren en kamperen. De retraite is opgebouwd uit meerdere trainingsblokken per dag, waarin meditaties, loopmeditatie en yoga worden afgewisseld. Tussen het programma door is er genoeg tijd om te wandelen in de bossen, een boek te lezen of te fietsen in de mooie omgeving. Slapen kan in je eigen tent of een buitenbed voor € 55 per nacht in een lekker opgemaakt bed.
>> www.mediterenenkamperen.nl

boerderijspa

Wellness in Twente

Als je ergens goed kunt ontspannen, dan is het wel in Twente. De frisse buitenlucht, het groene, gloeiende landschap, de rust… Bij Boerderij Spa in Nutter kun je al deze ingrediënten vinden. Als je het dagarrangement Hooi, Baden en Buitenlucht boekt, droom je eerst weg in de broodoven. Daarna volgt de geur van een zomers landschap in de hooioven, en ga je met je blote voeten in het bos de kruidenoven in. Afkoelen doe je in de natuurlijke zwemvijver met uitzicht op de koeien. En omdat je echt een dag in de natuur bivakeert, wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten tijdens de behandelingen. Je huid wordt daarom gezuiverd met aarde. Na deze behandeling voel je je gegarandeerd herboren.
>>www.boerderijspa.nl

boerenbed

Boerenbed

Geef je niet om luxe, maar wil je echt een paar dagen back to basic? Dan bestaat er Het Betere Boeren Bed. Hier ga je bijna letterlijk en figuurlijk met de kippen op stok. Het rustieke tenthuisje is ingericht met bedstee, slaapkamer, kookkachel en een eigen toilethuisje. Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen (er is geen energie) en van de lange avonden rond de warme houtkachel. Niet moet, alles mag: dat is hier het motto. Heerlijk toch?
>> www.boerenbed.nl

Wat is jouw favoriete plek om tot rust te komen?