Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > OMG: een nieuwe Kardashian baby is onderweg!

OMG: een nieuwe Kardashian baby is onderweg!

OMG: een nieuwe Kardashian baby is onderweg!

giphy (31)

Rob Kardashian en Blac Chyna verwachten hun eerste kindje. Beiden deelden gisterenavond via Instagram een emoji van Blac met een zwangere buik. Het nieuws volgt kort op de bekendmaking van hun verloving. Interessant detail: vriendin Blac heeft al een kind met de huidige vriend van Rob zijn halfzus Kylie Jenner. Kunnen jullie het nog volgen?

13151234_1072556112801803_745468353_n

 

Foto: Instagram: blacchyna

In april kondigde het koppel via Instagram hun verloving aan en gisteren dus dat Blac in verwachting is. Het is het eerste kind voor Rob Kardashian, de jongste telg van de Kardashians. Wat de hele situatie een beetje verwarrend maakt is dat Blac samen met haar ex-vriend Tyga, de huidige geliefde van Kardashians halfzusje Kylie Jenner, een zoontje heeft van drie jaar oud. Tyga en Blac waren van 2011 tot 2014 een koppel.

De relatie van Rob en Blac is dus niet echt vanzelfsprekend te noemen en lag dan ook lange tijd gevoelig bij de andere Kardashians. De laatste tijd wordt Blac echter steeds vaker gespot met Rob zijn familieleden. Kylie Jenner en Blac deelden zelfs een foto op Instagram samen, waar alles koek en ei leek. Wij zijn in elk geval blij voor Rob en Blac en zijn benieuwd ‘if we can keep up with the Kardashians.’

stamboom

Foto: Instgram: betches

Bron: Flair.be
Tekst: Shari Kamwa

Lees ook:

Waarom mannen houden van vrouwen met een ronde kont

Dit zijn de 20 populairste babynamen

7 dingen die je niet wist over je kont