Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Oh my! Dit restaurant wordt jouw nieuwe favoriete hotspot in Utrecht

Oh my! Dit restaurant wordt jouw nieuwe favoriete hotspot in Utrecht

Oh my! Dit restaurant wordt jouw nieuwe favoriete hotspot in Utrecht

Utrecht kent natuurlijk genoeg leuke hotspots. Zowel op het gebied van schattige boetiekjes als mooie restaurants; Utrecht is the place to be! En nu is er weer een restaurant die je perfect aan je lijstje kunt toevoegen: The Streetfood Club. Op naar Utrecht!

The Streetfood Club is een restaurant die je zeker even online moet opzoeken. Het interieur is to die for en ontzettend Instagram-waardig. Zo heb je een kamer waarbij alles millenial pink is, maar ook met bohemien groen en zelfs een hoekje met neon lippen en roze flamingo’s. Hoe leuk is dit?

The Streetfood Club is, naast het geweldige interieur, ook perfect voor een goede maaltijd. Ze serveren veel streetfood, maar je kunt er ook de hele dag terecht voor brunch (!). Voor minder dan een tientje scoor je hier al een perfecte brunch, en dan zit je ook nog in een heel toffe ruimte met old school hiphop als achtergrondmuziek. Nice! Bekijk hieronder de foto’s!

Wij zijn helemaal verliefd op dit restaurant, en gaan binnenkort zeker een bezoekje wagen! Op de website kun je trouwens zien of er plek is in het restaurant, door middel van het stoplicht. Zo hoef je nooit meer lang te wachten! Je vindt The Streetfood Club op Janskerkhof 9.