Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Moederdagtip: Lovely Mum Box

Moederdagtip: Lovely Mum Box

Moederdagtip: Lovely Mum Box

Een leuk cadeau om mama’s mee te verrassen op Moederdag: de Lovely Mum Box. Papa’s, letten jullie ook even op? Het is namelijk een feestje om uit te pakken, met heerlijke producten van Nicolas Vahé, Puur Zeep, Byviranie, Blueberry park en een verrassing van Goodie Goodness. 

Moederdagtip

Anders dan de normale Goodie Goodness boxen, is voor Moederdag de inhoud van deze speciale editie alvast bekendgemaakt, zodat je precies weet wat je cadeau geeft! Extra leuk is dat ook jij als besteller van de Lovely Mum Box kans maakt op een mooie prijs. Onder de Flair lezers die de speciale Moederdag editie  hebben besteld verloten wij namelijk een mei-editie Goodie Goodness box. Wil je kansmaken op de mei-editie vergeet dan niet om ‘Flair’ te vermelden bij je bestelling van de Lovely Mum Box.

Bekijk en bestel de Lovely Mum Box hier. Let op: bestel de box uiterlijk 5 mei, dan heb je hem mog op tijd in huis!

Goodie Goodness

Elke maand een verrassing per post, dat is het idee achter Goodie Goodness. Want wie wordt er nou niet blij van een cadeautje voor zichzelf! De dames van Goodie Goodness verrassen je elke maand met een box vol mooie unieke producten van opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. De inhoud van de box blijft dus tot het moment van openen nog een verrassing. De producten variëren van schrijfwaren tot woonaccessoires en sieraden. Je maakt kennis met de maker van het product en het verhaal achter de producten. Gun jezelf elke maand een verwenmoment en geniet! Naast een abonnement kun je er ook voor kiezen om een eenmalige box te bestellen. Leuk voor jezelf, maar ook zeker om cadeau te geven aan iemand!