Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Moederdagtip: Bloomon

Moederdagtip: Bloomon

Moederdagtip: Bloomon

Het is bijna zondag 10 mei, Moederdag. Bak voor jouw moeder of een andere moeder (je zus, je beste vriendin, je oma) een lekker ei als ontbijt, breng een mandje langs met zoete cupcakes of… pak uit met waanzinnige bloemen! Met deze tip wordt Moederdag gegarandeerd een kleurrijk feestje. 

Verse bloemen voor jezelf

  • Kies het formaat.
    Kies tussen small, medium en large. De bloemstylist van Bloomon stelt wekelijks unieke combinaties van bloemen samen. Zij binden de bloemen met de hand samen en snijden ze ook alvast schuin af.
  • Bepaal hoe vaak.
    Kies op je elke week, een keer in de twee weken of elke maand bloemen wilt ontvangen. Ook kun je aangeven op welke dag Bloomon het kan bezorgen. En, ook fijn: Je kunt je abonnement altijd wijzigen, pauzeren op opzeggen.
  • Ontvang je bloemen thuis.
    Bloomon bezorgt de bloemen gratis bij jou aan de deur, ook in de avond. Ben je een keertje niet thuis? Dan bezorgt Bloomon de bloemen bij je buren, inclusief een emmertje water.

Prachtige bloemen cadeau geven

Verras een loved one – bijvoorbeeld jouw moeder op Moederdag – met prachtige bloemen van het seizoen. Met een giftcard bepaalt de ontvanger zelf wanneer hij/zij de bloemen wilt ontvangen.

Kies welk formaat en het aantal bezorgingen je cadeau wilt doen. Op deze manier wordt het tegoed van je giftcard bepaalt. Tot slot, een persoonlijke touch: kies een label en een boodschap voor een persoonlijk tintje. De giftcard wordt dan met de hand ingepakt in een bijzondere box en verstuurd binnen één werkdag.

Happy Mother’s day! Geef jij een cadeautje op Moederdag?