Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Mannenlogica ontcijferd

Mannenlogica ontcijferd

Mannenlogica ontcijferd

Grof geld zouden we betalen om te weten wat er in het hoofd van mannen omgaat. Maar dames, goed nieuws: wij hebben het ze gewoon gevraagd, op de man af. En we delen hierbij hun antwoorden met jullie.

Denken jullie echt elke zeven seconden aan seks?

No way! Zelfs een doorgewinterde seksshopverkoper haalt dat gemiddelde niet. Als er seksuele fantasieën in me opkomen, is dat zeker niet om de zeven seconden. Wel neem ik minstens 2700 seconden, of de volle 45 minuten de tijd om ze waar te maken, om daarna lepeltje-lepeltje met mijn lief in slaap te vallen.”

Waarom moeten jullie altijd de grootste hebben?

“Dat is nu eenmaal zo, wij mannen maken daar een big deal van. Waarschijnlijk is het bij jullie hetzelfde met borsten. Vrouwen met ‘muggenbeten’ voelen zich minder vrouwelijk en zijn onzekerder dan dames met een C-cup. We weten toch allemaal dat jullie liever wat meer ‘man’ voelen.”

Hebben jullie gehoorschade of zijn jullie selectief doof?

“Je kan de vraag ook omdraaien: moeten vrouwen nu écht over elke minuut van de dag, ontmoetingen, roddels en gedachtes een verslag uitbrengen?”

Vinden jullie ons billen echt niet te dik in deze rok?

“Wat is dat toch met vrouwen en het bizarre idee dat een kont te dik kan zijn. Oké toegegeven, een kont kan, in sommige ongezonde/extreme gevallen, te dik zijn. Maar een bleek catwalkmodel met het lichaam van je twaalfjarige neefje, dat is het toch ook niet? Dikke billen? Check! Grote borsten? Check! Verpak dit alles in een mooie rok of een zomers jurkje en klaar!”

Waarom zeggen jullie het met bloemen?

“Omdat bloemen niet kunnen vertellen waarom ze echt worden gegeven.”

Als jullie op voorhand wisten dat we jullie nooit zouden betrappen, zouden jullie dan vreemdgaan?

“Nee, want die vraag stellen is ervan uitgaan dat wij geen last zouden hebben van ons geweten. Ik ga niet ontkennen dat mannen blijkbaar vaker een scheve schaats rijden dan vrouwen, en we hebben misschien niet voldoende bloed om brein en penis tegelijk te gebruiken, maar twee keer nadenken kunnen we wel.”

Lees ook: