Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Man doet vrouw geniaal Harry Potter-huwelijksaanzoek

Man doet vrouw geniaal Harry Potter-huwelijksaanzoek

Man doet vrouw geniaal Harry Potter-huwelijksaanzoek

(Copyright: Giphy.com)

Elke vrouw droomt van een magisch huwelijksaanzoek. Evan Onuskanych nam dit wel heel letterlijk en vroeg zijn vriendin ten huwelijk in ware Harry Potter-stijl. Je kunt je ogen niet geloven als je ziet hoe.

Origineel huwelijksaanzoek

Evan en zijn vrouw Kelsey Davis zijn allebei grote fans van de magische wereld die J.K Rowling creëerde. Toen Evan een origineel aanzoek wilde doen, zocht hij het internet af naar inspiratie. Genoeg magische ideeën en bruiloften, maar zijn idee bestond nog niet. Niet zo gek als je zijn creatie ziet, die hij op Reddit deelde. Evan creëerde namelijk een Sluipwegwijzer (Marauder’s map) als huwelijksaanzoek. Hij tekende alle plaatsen die belangrijk zijn geweest in zijn relatie.

De kaart begint bij de middelbare school waar de twee elkaar ontmoet hebben. Wanneer je de sporen volgt, kom je bij de koffiebar waar hun eerste date plaatsvond, en de reis eindigt bij The Beach By The River, waar Evan Kelsey uitnodigde, want dat was de plek waar hij haar ten huwelijk zou vragen. De bruid zei natuurlijk volmondig ja. Het koppel besloot om geen volledig Harry Potter-huwelijk te hebben, maar stopten wel enkele subtiele verwijzingen in de gebeurtenis. Wij zijn stikjaloers!

1587748 1587750 1587752 1587754

Lees ook