Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Zo maak je van je reistijd me-time!

Zo maak je van je reistijd me-time!

Zo maak je van je reistijd me-time!

Nu we alweer een paar weken op weg zijn in het nieuwe jaar, zitten we ook weer helemaal in het ritme van voor de vakantie. We pendelen van huis naar werk en weer terug. Stressvol? Dat hoeft niet. Flair legt uit hoe je van je reistijd ontspannen me-time maakt.

Me-time

  • De trein is het ideale vervoersmiddel om in een goed boek te duiken. Heb je altijd oordopjes bij je, omdat je vaak muziek luistert? Probeer dan eens een audioboek. Ook handig als je de fiets pakt naar je werk.
  • Kom zen aan op de plaats van bestemming met hulp van je mobiel. Er zijn honderden apps die je helpen mediteren en te letten op je ademhaling. Niet geschikt voor in de auto, maar in de trein of bus? Heerlijk!
  • Een dutje doet wonderen. Zet je mobiel op stil, maar zorg er wel voor dat-ie trilt wanneer je wekker afgaat. Zet je wekker voor de zekerheid op tien minuten voor aankomsttijd en houd je mobieltje met je hand in je zak. Zzz…
  • Schrijf emoties en gedachtes op in een klein notitieboekje, voor als je onderweg bent. Dingen opschrijven helpt tegen stress en zorgt ervoor dat je gefocust bent en ziet welke dingen belangrijk zijn en welke dingen er eigenlijk niet toe doen. Zo orden je je gedachten, en dat werkt rustgevend.

Lees ook: