Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Jaaa! Disney maakt ook een live-action-versie van klassieker ‘Sneeuwwitje’

Jaaa! Disney maakt ook een live-action-versie van klassieker ‘Sneeuwwitje’

Jaaa! Disney maakt ook een live-action-versie van klassieker ‘Sneeuwwitje’

“Hé-ho, hé–ho, hé-ho. Je krijgt het niet cadeau.” Nadat onder meer Beauty and the BeastAladdin en Dumbo een live-action remake kregen, kon de klassieker der sprookjes natuurlijk niet worden overgeslagen. Ja, je leest het goed: ook ‘Sneeuwwitje’ wordt in een nieuw hedendaags jasje gestoken.

Zoetsappig

Dat we nog konden rekenen op heel wat nieuwe Disney-treats, bleek al eerder uit een gelekte lijst van de films ze de komende acht jaar gaan produceren. Ook Snow White kan natuurlijk dan niet ontbreken. Je denkt misschien: was die er niet al? Enkele jaren geleden verscheen inderdaad Snow White and The Huntsman (met de o zo smakelijke Chris Hemsworth als sexy jager), maar met deze ‘donkere’ productie had Disney vrijwel niets te maken. De komende film van Disney zelf wordt waarschijnlijk een stuk romantischer en zoetsappiger, zoals de originele tekenfilm uit 1937.

Grootste kanshebber

Sterker nog, er is nu zelfs al een regisseur gekoppeld aan de remake. De grootste kanshebber zou volgens insiders Marc Webb zijn. Hij is de man achter films als (500) Days of SummerGifted en The Amazing Spider-Man. Worden we enthousiast van. Maar ook Erin Cressida Wilson – The Girl on the Train – zou nog weleens het scenario kunnen schrijven.

Lees ook:
De beste deal van 2019! Bekijk ‘The Lion King’, ‘Dumbo’ en ‘Aladdin’ goedkoop in de bios

Muziek

In ieder geval zeker is dat de songwriters van La La Land de liedjes gaan schrijven voor de remake. Oh, mogen we please dan ook een Ryan Gosling als prins? Dat zou leuk zijn. Wanneer Snow White and the Seven Dwarves precies op het witte doek zal verschijnen, is nog even gissen. Tot die tijd zijn er in ieder geval genoeg andere Disney-films om naar uit te kijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: ANP