Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 leuke ontbijtadresjes

5 leuke ontbijtadresjes

5 leuke ontbijtadresjes

Zondagochtend 10.00 uur: de perfecte tijd voor een uitgebreid ontbijt. Maar waar? Bij deze vijf ontbijtadresjes word je op je wenken bediend. Uiteraard mét een croissantje of een gebakken ei. 

Omelegg

Een ei hoort erbij. Zeker bij Omelegg in de Amsterdamse Pijp. Daar kun je de hele dag door een uur lang onbeperkt genieten van een ontbijtje met gekookte eitjes, broodjes en yoghurt met muesli. Of ga voor een van de heerlijke omeleggs, met bijzondere namen als Billy Goat en Smokin’ Chick. Je kunt ook zelf je roerei, omelet of uitsmijter samenstellen door een combi te maken van verschillende verse ingrediënten.

Omelegg, Ferdinand Bolstraat 143, Amsterdam
Omelegg.com

Bagel & Juice

Bij Bagel & Juice in Eindhoven kun je genieten van een gezond ontbijtje. Ga voor een lekker versbelegde bagel en maak je keuze uit een van de 22 soorten verse sapjes die je kunt mengen voor jouw ideale sapcombi. Van kiwi- tot mangosap en van bosrechten tot lychees, maar ook verse munt, gember en aloë vera kunnen keuzes wordne toegevoegd. Ook lekker: de shakes met yoghurt en vers fruit.

Kleine Berg 19, Eindhoven
Bagel-juice.com

Eetbar Dit

Zondagochtend en uitgebreid ontbijten. Bij eetbar Dit in Den Bosch staan die twee gelijk aan elkaar. De basis is simpel: een ‘sjuutje’, croissantje, broodje en biologische jam. De rest kies je er zelf bij. Ga je voor een chique prosecco of word je toch liever wakker met een koffie verkeerd.

Snellestraat 24-26, Den Bosch
Eetbar-dit.nl

Hooi

Stevige boterhammen met verantwoord beleg zijn de specialiteit van het Utrechtse Hooi. Neem een ontbijtplankje met meergranen-, spelt- of glutenvrij brood, kaas, ei, een croissantje, jam, boter en een sapje en breid dat eventueel uit.

Burgemeester Reigerstraat 25, Utrecht
Hooiutrecht.nl

Het Concerthuis

Flink op stap geweest of een kleintje dat de hele nacht wakker was? Tijd om brak te brunchen. Bij Het Concerthuis in Groningen het ontbijt lekker laat. Elke zondag vanaf 11.00 uur kun je genieten van een uitgebreid buffet met eieren, spek, brood, salades, taart, vers fruit, yoghurt, sapjes, melk, groente én – als je wilt – een paracetamolletje. Ook heel fijn als je niet brak bent.

Poelestraat 30, Groningen
Hetconcerthuis.nl 

Flair is benieuwd: Heb jij ook een favoriet ontbijtadresje?