Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Leuke iPhone hoesjes

Leuke iPhone hoesjes

Leuke iPhone hoesjes

Heb jij een iPhone? Kies voortaan niet voor het standaard hoesje, maar ga voor een opvallender exemplaar! Flair verzamelde een aantal te gekke modellen, om vitueel in je winkelmandje te gooien. Veel shopplezier! 

iPhone hoesjes

En als je dan zo’n mooi iPhone hoesje hebt, is het tijd om je apps op te schonen óf om er juist een aantal leuke en handige aan toe te voegen. Flair tipt ze!

  • De handigste huishoud-apps
    Schoonmaken, opruimen, koken, afwassen. We kunnen er niet omheen, het moet gewoon gebeuren. Maar het kan wel een stuk leuker, met behulp van deze handigste huishoud-apps.
  • Onmisbare apps voor op je telefoon
    Of je ‘m nu constant checkt, of dat je ‘m 24/7 kwijt bent…. deze apps voor op je telefoon helpen je een handje om georganiseerd én ZEN (!) door het leven te gaan. Onmisbaar op je telefoon, al zeggen we het zelf.
  • Luisterboeken om te downloaden
    Heb jij het luisterboek al ontdekt? Je zet het boek ‘aan’ en gaat er eens goed voor zitten, óf multitasken. Zo kun je ondertussen de afwas doen, de was strijken of boterhammen smeren terwijl je naar een boek aan het luisteren bent. Hartstikke handig! Alsjeblieft, onze top 5 luisterboeken.