Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Leuke app: wakker worden met een Fransman

Leuke app: wakker worden met een Fransman

Leuke app: wakker worden met een Fransman

Heb jij ook zo’n moeite met wakker worden ’s ochtends? Wij in ieder geval wel. Maar we ontdekten onlangs een grappige app en onze ochtenden zijn in één klap een stuk leuker geworden. Met deze app word je namelijk gewekt door een man met sexy Frans accent!

Leuke app

Zie je het voor je? Je ligt lekker te slapen. Rond een uur of zeven sta je op voor werk. In plaats van met die irritante en keiharde ringtone (waardoor je de rest van de dag ietwat chagrijnig bent) begint je dag vrolijk met een zwoele stem die je vertelt dat het tijd is om op te staan. Niet zo’n fan van het Franse accent? Geen probleem! Je kunt er ook voor kiezen om je dag te beginnen met een Australiër. Of een sexy Italiaan die je lieve woordjes toefluistert terwijl jij nog aan het snurken bent. Andere opties: een Amerikaans, Schots, Braziliaans of Spaans accent. Dat is nog eens een dromerige manier van wakker worden…

Vanaf nu hoef je dus niet meer de wereld rond om lekker wakker te worden, want die sexy stem ligt straks gewoon naast je. Download hier de grappige app. 

Iets voor jou?

Lees ook: