Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Kijktip: Weer verliefd op je huis

Kijktip: Weer verliefd op je huis

Kijktip: Weer verliefd op je huis

Ben jij net als Flair ook groot fan van het woonprogramma vtwonen en zat jij op zondagavond om half 7 altijd steevast aan de buis gekluisterd? Goed nieuws: nog een paar nachtjes slapen en dan gaat seizoen twee van start!

De serie

De vrouw blijkt dominant als het de inrichting van het huis betreft. Tijdens de looptijd van het eerste seizoen van vtwonen was het opvallend dat het aantal mannelijke aanmeldingen binnenstroomden bij de redactie. “Mannen zijn vaak de dupe van vrouwen die de broek aan hebben als het gaat om het interieur. In het tweede seizoen komt de man nog meer voor zichzelf op, zodat hij zich óók prettig voelt in huis”, aldus Viktor. Dit seizoen komen er huizen in alle denkbare soorten en maten voorbij. Grote woonkamers of juist kleine ruimtes waar de interieurinspiratie soms ver te zoeken is en waar de vtwonen stylisten extra creatief moeten omgaan met de inrichting. “We lopen weer voor op de woontrends en geven veel inspiratie, zodat de kijker zelf ideeën kan opdoen voor hun gewenste woonstijl”.

Wanneer te zien?

Vanaf zondag 15 februari wekelijks om 18.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen van seizoen 1 terugkijken? Dat kan hier.

Psst…

Bezoek de vtwonen shop en ontvang 14% korting voor Valentijn!