Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Kijktip: Thuis op Zondag

Kijktip: Thuis op Zondag

Kijktip: Thuis op Zondag

Zit jij morgen voor de buis? Aanstaande zondag om 17:00 uur begint het gezellige familieprogramma Thuis op Zondag op SBS6, met daarin… de Flair Schoonmaakchallenge!

Kijktip

Vanaf aanstaande zondag start het nieuwe programma Thuis op Zondag op SBS6. In het gezellige familieprogramma nemen presentatoren Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg de gebeurtenissen van de afgelopen week met Nederland door en kijken ze vooruit naar wat er komen gaat. Ook schuiven er bekende maar ook onbekende Nederlanders aan, zijn er make-overs, woontips, wordt er gekookt en krijg je te zien wat gezinnen op zondag bezighoudt.

Flair Schoonmaakchallenge

Ook in het programma: de aankondiging van onze Flair Schoonmaakchallenge! Tijdens de Flair Schoonmaakchallenge vind je 3 weken lang elke week in Flair een verhaal over opruimen en schoonmaken. Maar ook online is er van alles te doen. Zo starten deze week de Grote Flair Opruimweken op Flairathome.nl. In samenwerking met Dieuwke van der Meer-Posthumus van Moeders Minimalisme, leer je hoe je in 3 weken je huis kunt ontdoen van overbodige spullen.

Doe mee! Houd Flairathome.nl vanaf aanstaande dinsdag in de gaten, voor blogs en vele nuttige tips van Dieuwke én leuke winacties!

 

Lees ook: