Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Kids-uitjes in de meivakantie

Kids-uitjes in de meivakantie

Kids-uitjes in de meivakantie

Wat te doen in de meivakantie 2015? Bezoek een musical, de speeltuin of een museum. Met deze kids-uitjes komen jij en je gezin de meivakantie wel door! 

Musical

Bezoek de vrolijke familiemusical Dora Live! Dora’s Piratenavontuur. Na het grote succes van Dora Live! De Stad met het Verloren Speelgoed staat Dora opnieuw in het theater. Dit keer een spannend piratenavontuur voor het hele gezin. Waar? Door het hele land.

Ga op dierenontdekkingstocht

Geniet van bijzondere dieren en de prachtige natuur op Landgoed Hoenderdaell. In het bos vind je een roedel euro-wolven, bruine beren en kun je ringstaartmaki’s voeren. Ietsje verderop sta je plots oog in oog met exotische kleurrijke vogels.

De grootste speeltuin van Europa

Alle speeltoestellen die je maar kunt bedenken zijn te vinden in de Linnaeushof. Waterfietsen, kabelbanen, glijbanen, een monorail, een springkussen en nog veel meer. Fietsen op een hobbelfiets of een salto te maken op de trampolines… Er is genoeg te doen!

Flits door de tijd…

… door een bezoekje te brengen aan Beeld en Geluid in Hilversum. Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger liggen daar opgeborgen.

Pannenkoeken eten op het IJ

Stap aan boord van de Pannenkoekenboot en eet zoveel pannenkoeken als je wilt. En dat terwijl je vaart met het schip over het IJ, langs het Centraal Station en het nieuwe EYE filmmuseum.

Zuiderzeemuseum

Wandel door het oude Zuiderzeedorpje, een super leuk buitenmuseum. Bezoek de visrokerij, de kleine ouderwetse winkels en woonhuizen. Leer alles over het leven in het Zuiderzeegebied.

Bakken in een bakkerij

In het bakkerijmuseum De Oude Bakkerij kunnen kinderen zelf aan de slag. In de oude winkel leer je hoe chocolade, marsepein, suikerwerk en ijs wordt gemaakt. Jong en oud, iedereen mag meebakken!

 

Bron

Wat ga jij doen in de meivakantie? Laat het Flair weten!

Lees ook: Tips, op vakantie in eigen huis!