Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Kasteel in Beekbergen verandert in Zweinstein

Kasteel in Beekbergen verandert in Zweinstein

Kasteel in Beekbergen verandert in Zweinstein

Harry Potter-fans reserveer 1 en/of 2 juni in jullie agenda! Voor het evenement Magical Castle Edition transformeert Parc Spelderholt haar kasteel tot Zweinstein. De magische Harry Potter film is het thema van het event. Wil. Je. Heen. 

‘Zweinstein’ laat nieuwe leerlingen toe!

Niet voor het echie natuurlijk, maar het event Magical Castle Edition laat het net zo lijken. Het belooft een groots Harry Potter spektakel te worden, waar je als mogelijk ‘nieuwe leerling’ bij wil zijn. “De kern van het evenement richt zich op de wereld rond Harry Potter”, vertelt de organisator aan het AD.

Eén van de hoofdattracties is een ritje op een bezemsteel. En er is meer: er zijn ook vikingen en special guests, acteurs die bijvoorbeeld zowel in Harry Potter als Star Wars hebben gespeeld. De grootste fan-trekker wordt waarschijnlijk Ellie Darcey-Alden die de jonge Lily Potter, de moeder van Harry, speelde.

Een ticket voor het evenement kost 17,50 euro.

Lees ook: Hebben! Deze supermarkt verkoopt lookalike SUITSUIT-koffers voor een prikkie

Ook leuk: Vans komt met een nieuwe Harry Potter-collectie

Dit liet het merk een kleine twee weken geleden weten op social media. Het gaat om kleding, schoenen en accessoires met een magisch tintje voor tovenaars, heksen en dreuzels. We like that! Wanneer de collectie te koop is, is nog niet duidelijk. Stay tuned. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLnieuws.nl | Beeld: Kasteel Spelderholt Beekbergen