Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Hoe doe jij je beha aan? Dit betekent het!

Hoe doe jij je beha aan? Dit betekent het!

Hoe doe jij je beha aan? Dit betekent het!

Met je handen achter je rug of haak je hem voor je borst dicht en schuif je hem dan naar achteren? Hoe jij je beha aandoet zegt blijkbaar veel over jou als persoon. Het zit namelijk zo…

Beha aantrekken

Een expert in lichaamstaal, Patti Wood, zegt: “Er zijn vier duidelijk van elkaar te onderscheiden persoonlijkheidstypes: stuurders, beïnvloeders, ondersteuners en zorgvuldige correctoren. Elk van hen heeft een specifieke manier waarop ze zelfs de kleinste taken uitvoeren. Inclusief het aandoen van je beha.”

Voorkant

Als je jouw beha aan de voorkant vastmaakt, om vervolgens rond je lichaam te draaien, zodat de sluiting achter komt te zitten, ben je een beïnvloeder. Je houdt er van om in de spotlights te staan, laat jezelf altijd zien van je beste kant en je raakt snel verveeld.

Achterkant

Maak je jouw beha vast direct aan de achterkant, zodat je alleen nog je armen door de lussen hoeft te steken? Dan ben je een ondersteuner. Je doet wat je geleerd is, je bent sociaal en kunt goed luisteren, maar je houdt niet van verandering.

Beha met sluiting voorkant

Draag je een beha met een sluiting aan de voorkant, die je tussen je boezen vastmaakt? Dan ben je een stuurser. Je bent efficiënt, houdt ervan om dingen gedaan te krijgen en je hebt graag alles onder controle.

Over je hoofd trekken

Maak je je beha eerst vast en trek je hem daarna pas over je hoofd? Dan ben je een voorzichtige corrector. Je doet dingen die je voor het eerst doet graag meteen goed, je overdenkt vaak elke situatie voor je actie onderneemt en je houdt er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

 

Bron: Metro.co.uk 

Lees ook: