Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 x high tea voor € 10

5 x high tea voor € 10

5 x high tea voor € 10

Eindeloos genieten van taartjes, cupcakes, scones, sandwiches en heel veel koppen heerlijke thee. En dat allemaal voor de speciale Flair-high tea-prijs van € 10 persoon. 

Anne & Max (HAARLEM)

De fresh food en coffee cafe’s van Anne & Max zijn naast Haarlem ook gevestigd in Alkmaar, Amsterdam en Leiden. Je kunt er zeven dagen per week terecht voor een ontbijtje, koffie en thee, lunch en natuurlijk een high tea. Alles is vers en met veel liefde bereid.

Flair-high tea
Taart naar keuze, scones met clotted cream en jam, allerlei zoetigheden, verschillende mini-sandwiches, soepjes en hartige scones.

Reserveren
Reserveren hoeft niet, je bent elke dag welkom. De high tea wordt dagelijks vanaf 15.00 uur geserveerd.

>> www.annemax.nl

Pink Lemon (‘S-HERTOGENBOSCH)

Lunchroom Pink Lemon in Den Bosch heeft een uitgebreide kaart met zoete en hartige lekkernijen, gezonde fruitsapjes, salades en soepjes. Van het vrolijke interieur in roze en limoen en de in het roze geklede serveersters krijg je meteen goed humeur.

Flair-high tea
Onbeperkt thee, belegde sandwiches, zoete hapjes en scones met jam en clotted cream.

Reserveren
Reserveren via (073) 6144724 o.v.v. de Flair-aanbieding.

>> www.pinklemon.nl

Beter & Leuk (AMSTERDAM)

Biologisch, creatief, dynamisch en huiselijk. Dat is Beter & Leuk. Voor feel good-food bij ontbijt en lunch, een originele super healthy high tea, maar ook voor workshops handlezen en yoga. Volgens Beter & Leuk maakt een gezonde levensstijl het leven mooier.

Flair-high tea
Healthy bananabread, een raw chocolate coco-bonbon, een soepje plus salade en natuurlijk een potje lekkere health-thee naar keuze.

Reserveren
Reserveren via info@beterenleuk.nl of (020)7670029 o.v.v. de Flair-aanbieding. ’s Weekends is (bij drukte) de hgih tea na de lunch (14.00 uur).

>> www.beterenleuk.nl

Theetuin Kasteel Geldrop

Het landgoed van Kasteel Geldrop ligt aan rivier de Kleine Dommel. Behalve het kasteel uit 1340 is er ook een Engelse landschapstuin en een kinderboerderij. En waar kun je nu beter highteaën dan in de theetuin?

Flair-high tea
Hartige mini-broodjes met belegen kaas, Kempenham en gerookte zalm gecombineerd met zoete macarons, tartelettes, brownies, bonbons, fruittaartjes en madelaines. Erbij onbeperkt potjes thee en verse muntthee.

Reserveren
Reserveren via info@kasteelgeldrop-evenementen.nl of (040) 7874561 o.v.v. Flair-aanbieding (minimaal twee personen)

>> www.kasteelgeldrop.nl

De Jonge Dame (EDE)

De Jonge Dame in het centrum van Ede heeft de sfeer van een knusse huiskamer. Leuk om hier na de high tea een van de volop aanwezige spelletjes te doen. Bij mooi weer kun je naar de vlakbij gelegen Edese heide. Met een beetje geluk staat die ook nog volop in bloei.

Flair-high tea
Drie gangen lang word je verwend met zoetigheden, sandwiches, scones en ruime hoeveelheden kopjes thee.

Reserveren
Reserveren via dejongedame@gmail.com, minimaal 3 werkdagen van tevoren o.v.v. Flair-aanbiedng.

>> www.dejongedame.nl

F37_BB_01Meer high tea-aanbiedingen?

Nog veel meer high tea-aanbiedingen vind je in de nieuwste Flair die nu in de winkel ligt. Ook kun je deze Flair online bestellen.