Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > High tea’en doen we wel weer in de winter: ‘high ice cream’ is de nieuwe trend die je wil beleven!

High tea’en doen we wel weer in de winter: ‘high ice cream’ is de nieuwe trend die je wil beleven!

High tea’en doen we wel weer in de winter: ‘high ice cream’ is de nieuwe trend die je wil beleven!

Het houdt maar niet op. Na een high tea, high wine en high friet, hebben we er wéér een nieuwe, zomerse ‘high’ bij. Namelijk de ‘high ice cream’, die op geen beter moment op ons pad had kunnen komen, zo vlak na de (sinds dinsdag definitief afgelopen) hittegolf. En geloof ons, de ‘high ice cream’ klinkt net zo lekker als-ie smaakt!

Proeverij(s)

Deze opkomende trend, die op steeds meer plekken in ons land te vinden is, is de perfecte manier om af te koelen van die bizar hete dagen. Daarom vijf salons op een rijtje waar je van de ijsproeverij kunt genieten. Trommel maar op, die vriendinnen!

IJssalon Florence in Nederweert

Deze ijssalon werd al meermaals uitgeroepen tot ijssalon van het jaar. En als dat niet als genoeg reden klinkt om een bezoekje aan Nederweert te brengen, check het menu van de high ice cream. Een mini frappuccino, ijsbonbons en ijslollies. Yum!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hou jij ook van een feestje op je ijsje? Versier je ijsje met een heerlijke topping bij ons??? #smullen #unicorn #kinderbueno #kitkatgold

Een bericht gedeeld door IJssalon Florence (@ijssalonflorence) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.