Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Handige apps voor op je telefoon

Handige apps voor op je telefoon

Handige apps voor op je telefoon

Of je ‘m nu constant checkt, of dat je ‘m 24/7 kwijt bent…. deze apps voor op je telefoon helpen je een handje om georganiseerd én ZEN (!) door het leven te gaan. Onmisbaar op je telefoon, al zeggen we het zelf. Komen ze:

Hoe vaak check jij je telefoon?

Of je ’t wilt weten is een tweede, maar met Moment kun je dat precies zien. Hoeveel minuten scroll je door je Instagram, hoe vaak ga je naar Facebook? Waarschijnlijk vaker dan je dacht! Wil je minderen, dan kun je een tijdslimiet instellen. Je telefoon blokkeert als je over de ingestelde tijd gaat. Ideaal voor als je écht verslaafd bent geraakt aan je telefoon, een rehab app.

Download ‘m op je iPhone. Moment is er nog niet voor Android.

Spotify voor boeken

Storytel is een soort Spotify. Alleen niet voor muziek, maar voor luisterboeken. Download de app, maak een account aan en luister voor 14,90 euro per maand naar meer dan 10.000 boeken. Van de nieuwste Nicci French tot Herman Koch, voorgelezen door bekende Nederlanders of de auteur zelf. Check de website Storytel.nl.

Marco, waar ben je?

Natuurlijk, één minuut voordat je de deur uit moet ben je je telefoon kwijt. Chaotisch gooi je de kussens van de bank en ren je door het huis. Klinkt dit bekend? Download dan de Marco Polo-app! Dan roep je gewoon heel hard ‘Marco!’ als je je telefoon kwijt bent en geeft het apparaat een gil terug, ook als het geluid uit staat. Oh, en mocht je man toevallig Marco heten, dan stel je gewoon een ander woord in. Marco Polo is er alleen voor iPhone.