Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Full House is terug, vanaf 26 februari te zien op Netflix!

Full House is terug, vanaf 26 februari te zien op Netflix!

Full House is terug, vanaf 26 februari te zien op Netflix!

Full House is terug! De populaire sitcom uit de jaren negentig komt terug op de buis onder de naam Fuller House, op Netflix. 

Fuller House

De serie over de alleenstaande vader Danny Tanner en zijn drie dochters DJ, Stephanie en Michelle is eigenlijk niet veranderd. De familie is alleen twintig jaar ouder geworden! De meiden zijn inmiddels volwassen. Dj, de oudste, is getrouwd en woont als dierenarts in San Francisco met haar drie zoons. Door een tragisch ongeluk komt zij er echter alleen voor te staan en schiet de familie haar te hulp. Zusje Stephanie trekt in, net als beste vriendin Kimmy! In Fuller House staan liefde, vriendschap en plezier centraal. Ook de ooms van de meiden, met vrouw en kids, zijn van de partij! De enige die ontbreken zijn de Olsen twins. Mary-Kate en Ashley hebben een aantal jaar geleden aangekondigd niet meer te willen acteren, maar hebben nog wel goed contact met de televisie-familie.

Netflix

Het is dus weer een gezellige bende in huize Tanner! Bekijk de trailer hierboven. De serie Fuller House is vanaf vrijdag 26 februari te zien op Netflix.

Zie ook:

Beeld: Getty, Netflix