Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > ‘Frozen’, the musical is in de maak

‘Frozen’, the musical is in de maak

‘Frozen’, the musical is in de maak

Het is officieel bevestigd: hét Disneysucces, en dan hebben we het natuurlijk over Frozen, komt op Broadway. De Frozen musical!

via GIPHY

‘Frozen’, het verhaal

Voor degenen die tot nu toe hun oren en ogen dicht hielden bij het horen van de filmtitel, even een korte samenvatting. Frozen vertelt het verhaal van twee zusjes, de prinsessen Elsa en Anna. Elsa, de oudste, is vervloekt met een bijzondere gave: met een gebaar of een aanraking legt ze overal een ijslaag op, of tovert ze ijssculpturen, of zelfs heftige sneeuwstormen. Het is spannend, ontroerend, er is liefde en haat, jaloezie, verdriet en blijdschap. Jonge kijkertjes en hun ouders moeten lachen en huilen.

Megasucces

De populairste animatiefilm ooit heeft wereldwijd alleen al in de bioscopen meer dan 1,3 miljard dollard opgebracht. De film én de personages lenen zich daarnaast voor allerlei speelgoed, en ook dvd, Blu-ray en andere merchandise zorgen voor een niet-aflatende stroom van inkomsten. En we weten sinds kort dat er een vervolg op de kaskraker in de maak is. Dan is het nu nog wachten op een televisieserie.

‘Frozen’ musical

De try-out van Frozen, de musical, wordt gepland vanaf augustus volgend jaar en in de lente van 2018 gaat Frozen op de Broadway-planken in première. Nog even wachten dus. Tot die tijd kun je genieten van andere Disneymusicals, zoals Beauty and the beast.