Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s VriendinnenVrijdagTip: de nieuwe feelgoodfilm ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’

Flair’s VriendinnenVrijdagTip: de nieuwe feelgoodfilm ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’

Flair’s VriendinnenVrijdagTip: de nieuwe feelgoodfilm ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’

Nog geen plannen om te vieren dat het einde van de werkweek is aangebroken? Iedere week deelt Flair een VriendinnenVrijdagTip, om het weekend éxtra leuk in te luiden. Geniet ervan!

Alles is zoals het zou moeten

In Alles is zoals het zou moeten zijn speelt Barbara Sloesen de kersverse moeder Iris, die erachter komt dat haar ‘grote liefde’ Pieter haar heeft belazerd. Ze staat er helemaal alleen voor en heeft geen idee hoe het moederschap werkt. Iris zwelgt in zelfmedelijden en feest en drinkt door alsof ze nooit een kind heeft gekregen. Maar dan is er die ongrijpbare hondenuitlater Douwe (Jan Kooijman), op wie ze aanvankelijk neerkijkt. Maar juist hij helpt Iris haar leven weer op de rails te krijgen. Alles is zoals het zou moeten zijn is een verfrissende romkom, met heel verrassende wendingen! Release 6 augustus, vanaf 3 augustus al in de Ladies Nights.

Bekijk hieronder de trailer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Holy Knal! Wat een bijzondere avond! De première van @allesiszoalshetzoumoetenzijn ✨ Ik lig nog even goed na te gloeien. Wat fijn dat we toch op een goede manier deze film de bioscoop in mochten slingeren! Mijn lieve familie & vrienden steunen mij altijd en daar ben ik ze zo ongelooflijk dankbaar voor! En dat deze knapzak naast mij altijd in mij gelooft! ❤️ —— EN WOW! ? Deze jurk is een droom! Ik voelde me prachtig en daarvoor dank aan @edwin_oudshoorn @tweek_eek @stevemaddeneu gestyled door de magnificent @bjornfrankestyling —— Ik hoop dat jullie net zo zullen geniet van de film als wij hebben gedaan tijdens het maken! Ga naar de bioscoop, gun jezelf een leuke dag? ???? 3,4,5 augustus Ladiesnight! 6 augustus overal wanneer je maar wilt!

Een bericht gedeeld door Barbara Sloesen (@barbarasloesen) op

Tekst: Jill Waas