Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s VriendinnenVrijdagTip: coronaproof genieten bij het Amsterdamse Bostheater

Flair’s VriendinnenVrijdagTip: coronaproof genieten bij het Amsterdamse Bostheater

Flair’s VriendinnenVrijdagTip: coronaproof genieten bij het Amsterdamse Bostheater

Nog geen plannen om te vieren dat het einde van de werkweek is aangebroken? Iedere week deelt Flair een VriendinnenVrijdagTip, om het weekend éxtra leuk in te luiden. Geniet ervan!

Het Amsterdamse Bostheater komt toch nog met een coronaproof zomerprogramma met intieme concerten, filmavonden en jeugdtheater. Tot en met 6 september kun je in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos voorstellingen van onder meer Orkater en Conny Janssen Danst zien, maar ook een kleinschalig akoestisch optreden van bijvoorbeeld Dinand Woesthoff. Voor de jeugd zijn er de voorstellingen Robin Hood, Nijntje op de fiets en Kikker zingt en leest voor. Er wordt een ruim terras gebouwd en bezoekers kunnen dit seizoen ook picknickmanden bestellen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

TOURNEE: AANKLEEFZWAAN Ook zo moe van de drang naar perfectie?… Gewapend met accordeon, fluit, glitters en op killerheels bestormt @pasdecygne op 21 juli de Kleine zaal van het Bostheater om daar de mislukking te vieren! Aankleefzwaan gaat over de schoonheid van het streven tegen beter weten in. Sofie de Klerk & Martijn Schrier kruipen dan ook het liefst in het decor van een ander, om op zoek te gaan naar halffabricaten: personages die tussen de lagen schuilen. Dit jonge mime-duo stond begin maart (vlak voor de lockdown) met deze voorstelling op @cafetheaterfestival, waar hij super goed ontvangen werd! Kom dat zien! Kies voor route Blauw, Geel, Groen of Paars. 21-07 t/m 01-08 – Boslab Theaterfestival.

Een bericht gedeeld door Amsterdamse Bostheater (@bostheater) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zwoele ☀️ dag met @orkater #sunday #bostheater #picknick #music #amsterdamsebos #amsterdam ? ? ? ?

Een bericht gedeeld door Amsterdamse Bostheater (@bostheater) op