Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s Vijf: 5x vakantievermaak voor jong en oud voor deze zomer

Flair’s Vijf: 5x vakantievermaak voor jong en oud voor deze zomer

Flair’s Vijf: 5x vakantievermaak voor jong en oud voor deze zomer

Elke week delen we in de rubriek Flair’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: vijf keer vakantievermaak voor jong en oud voor deze zomer.

1. Creative dinners bij Deus Ex Machina

Custom motoren en bikes, surfen, creativiteit en een laidback lifestyle; dat is Deus Ex Machina in een notendop. De ReFuel events in de Amsterdamse Deus Ex Machina tempel, The Way of Why zijn een ware culturele highlight deze zomer. In samenwerking met zeven Local Legends komen creativiteit, food en zelfexpressie tot leven en het mooie is, ook jij kunt daarbij zijn. Van movie nights tot het bedrukken van jouw limited edition Deus Amsterdam t-shirt en dineren tussen de motoren met like-minded gezelschap en een flinke dosis fun. Who says no to this? Reserveer je plek voor de ReFuel events via de website.

vakantievermaak

2. Flair’s Zomerboek

Luie tuinstoel, koud drankje, bladeren maar! Het gloednieuwe, extra dikke ‘Flair & VIVA Zomerboek’ ligt weer in de schappen. Da’s 148 pagina’s puur genieten van alles wat je van ons gewend bent én nog veel meer. Dít kun je verwachten in deze loeifijne special. Flair’s Zomerboek staat barstensvol mooie, heftige en smeuïge real life-verhalen (maar liefst 43 pagina’s!), zonnige shoppings waar je hebberig van wordt, vermakelijke breinbrekers die je scherp houden tijdens de heetste dagen en nog veel meer! Bestellen kan via deze link.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heb jij ons heerlijke zomerboek vol leesplezier al in huis? Bestellen kan nog steeds via #linkinbio!? #flairnl #ikhebflair #flairzomerboek

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

3. Bliksem magazine

Bliksem is een bijzonder tijdschrift voor kinderen, omdat er alleen maar hedendaagse, unieke illustraties in staan, met volop ruimte voor de eigen fantasie van kids. Het papier is dik en goed zodat er flink op getekend en gekleurd kan worden, en er staan puzzels, kleurplaten en recepten in. De verhalen zijn een beetje gek (over poep bijvoorbeeld) en verrassend (Mart Smeets schrijft een verhaal over zijn kleindochter). Het thema van dit eerste nummer is, hoe kan het ook anders, zomervakantie! Je vindt ‘m bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Bruna, Primera, The Readshop, AKO; voor een bedrag van slechts €5,99.

vakantievermaak

4. De Summer Afternoon Tea

De Afternoon Tea van THE DUCHESS is al een echte ervaring op zichzelf. Oneindige theesoorten – voor echte decadentie met een glas champagne – een overvloed aan hartige lekkernijen, fantasierijke sandwiches en verfijnde patisserieën. En speciaal voor de zomermaanden en als kick off, serveert THE DUCHESS een exclusieve Summer Afternoon Tea. Zilveren etagères vol met o.a. luxe sandwiches, verschillende soorten taarten en niet te vergeten scones.

vakantievermaak

5. The Holey Bible

Lezen op vakantie is altijd een goed idee. Pak je koffers en stop daar The Holey Bible in. Als je interesse hebt om de kracht van creatief denken te benutten om verandering teweeg te brengen, dan is dit boek namelijk voor jou. The Holey Bible is het begin van een reis door het terrein van vragen stellen met behulp van een kompas in plaats van een kaart, omdat ieders perceptie van de werkelijkheid uniek is. Het boek duikt in de geschiedenis van ‘creative enlightenment’ en legt uit wat de 12 belangrijkste concepten zijn om het te bereiken, van metaforen tot paradoxen en dromen tot vragen. Deze concepten worden weergegeven door visueel beeld en leggen uit hoe je succesvolle persoonlijke en professionele doorbraken kunt creëren. Het is een gids om anders te leren denken en om positieve inzichten te geven in gecompliceerde kwesties. Bispublishers, €19,99

zomervermaakzomervermaak

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.