Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s Vijf: 5 x níet-standaard uitjes voor het extra lange paasweekend

Flair’s Vijf: 5 x níet-standaard uitjes voor het extra lange paasweekend

Flair’s Vijf: 5 x níet-standaard uitjes voor het extra lange paasweekend

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week zetten we wat heerlijke uitjes op een rijtje, voor wie even wil ontsnappen aan de Paas-madness

1. Super Lyan

Dit paasweekend kun je natuurlijk paaseieren rapen in de achtertuin, maar je kunt ook de hipste cocktails uitproberen in de gloednieuwe cocktailbar Super Lyan in Amsterdam. De bar opende ooit in Londen, maar sloot daar onlangs de deuren om in Nederland een pand te openen. En wat zijn we de zogenaamde ‘Mr. Lyan’ (eigenaar Ryan Chetiyawardana, die in 2015 benoemd werd tot beste bartender ter wereld) dankbaar voor! Die skills beloven immers wat! Wij staan te popelen om deze nieuwe hotspot uit te proberen.
Nieuwezijds Voorburgwal 3, 1012 RC Amsterdam | http://superlyan.com/

2. Boom Chicago’s Comedy Show

The Future is Here… and it’s slightly annoying, zo heet de nieuwe comedyshow van Boom Chicago. Artificial intelligence en technologie staan centraal; nemen de robots straks onze banen, onze levens en onze humor over? De comedians van Boom Chicago denken in ieder geval van niet – zij zijn té grappig om zomaar te vervangen. Laat je dit paasweekend verrassen gedurende deze nieuwe, hilarische improvisatieshow vol verrassingen. ‘The future is here… and it is slightly annoying’ is te zien vanaf 18 april en wordt daarna elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag gespeeld bij Boom Chicago.
Rozengracht 117, Amsterdam | Boomchicago.nl

3. 4West Festival

Tijdens het 4West Festival in De Meervaart in Amsterdam laten jonge talentjes zien wat ze kunnen. Van dans tot muziek, toneel en free running. Alles kan en alles mag! Gedurende dit festival staan kinderen en jongeren en hun creativiteit centraal. Een verfrissend weekenduitje is het gegarandeerd. Het 4West Festival vindt plaats in Theater De Meervaart van donderdag 18 april tot en met zondag 21 april.
Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam | https://www.meervaart.nl/theater/programma/details/4270

4. STA! Voor het leven

Niet zo’n fan van improvisatieshows of comedy? Dan is het theaterstuk STA! Voor het leven misschien meer jouw ding. Een stuk over jezelf vinden, perfect proberen zijn in deze soms veel verwachtende wereld en de tegenslagen die daarbij komen kijken. ‘Voor het leven’ is te zien op vrijdag 19 en zaterdag 20 april in de Rabozaal van Internationaal Theater Amsterdam.
Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam | https://www.sta-toneel.nl/

5. KunstRAI

Bij de KunstRAI-beurs kun je je dit weekend helemaal uitleven tussen de nieuwste kunstwerken van de hedendaagse kunst. Als je nog op zoek bent naar dat éne stuk dat je woonkamer helemaal compleet maakt – of als je er gewoon van houdt om tussen de kunst te snuffelen – ben je dit paasweekend helemaal op je plek in de RAI in Amsterdam. De KunstRAI loopt van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 april.
Europaboulevard 22, 1078 RV AMSTERDAM | http://www.kunstrai.nl/

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Persbericht, iamsterdam | Beeld: Instagram