Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flairs Vijf: 5x de hipste terrassen aan het water

Flairs Vijf: 5x de hipste terrassen aan het water

Flairs Vijf: 5x de hipste terrassen aan het water

Elke week delen we in de rubriek Flairs Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week zetten we vijf hippe terrassen aan het water op een rij. Komt goed van pas met het mooie weer. Afvinken die handel!

Strandzuid

Strandzuid is weer geopend! Een gebrek aan zee is tegenwoordig geen reden meer om geen strandtent te openen. Verwacht dit jaar een zomers menu dat een combinatie biedt van all time favourites met de laatste culinaire trends en Josper houtskoolgrill voor smokey smaken. Voor dat echte vakantiegevoel hoef je Amsterdam niet meer uit. Heer-lijk!

Tulum Tulum

Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien trekken we massaal naar de kust en liggen de stranden binnen no-time bezaaid met handdoeken. En hoe lekker is het dan om tussendoor even lekker af te koelen op het terras? Op naar het fotogenieke Tulum Tulum!

Barbarossa

Het is misschien wel één van de mooiste strandtenten op Scheveningen. Barbarossa ligt aan het Zwarte Pad, straalt luxe en een bijna on-Nederlandse sfeer uit. Een beetje te veel van Ibiza misschien, maar dat is oké. Hier wil je op staycation!

Lees ook: 
4 vragen aan actrice Diewertje Dir:
‘Soms is het leven vermoeiend, gek en absurd’

Hippie Fish

Hippie Fish in Zandvoort voldoet aan al je wensen voor een middagje strandhangen. Ze zeggen dan ook: ‘Slow down and stay a while‘. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen! Het is meer dan een strandtent alleen, want voor goed eten kun je hier ook terecht. Zie je daar!

Branding Beachclub

Dé hotspot van Noordwijk aan Zee. Het is hier prima toeven, er is bijzonder lekker eten en je treft er de leukste schommel van de Nederlandse kust. Niet alleen een liefhebber van het strand in de zomer? Deze strandtent wordt in de winter getransformeerd naar de ‘Winter Logde’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram