Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s tips voor oktober

Flair’s tips voor oktober

Flair’s tips voor oktober

Wat te doen in oktober? Met deze tips kom jij de maand wel door!

Dutch Design Week 2015

Exposities, presentaties, workshops, films, maar ook interessante borrels en feestjes op de leukste locaties. Er is ontzettend veel te zien en te beleven tijdens de Dutch Design Week van 17 en 25 oktober. Een event dat je niet mag missen! Mits je in de buurt woont… Bekijk hier het volledige programma.

Kunstenaars in huiskamers

In het weekend van 10 en 11 oktober vindt voor de derde keer Kunst op de Koffie plaats in het Arnhemse Spijkerkwartier. Vijfentwintig nationale én internationale kunstenaars verkopen een weekend lang hun werk in pop-up galeries bij de mensen thuis. Alle werken krijgen in de verschillende huizen een eigen plek: in de kamer, boven de bank, op het toilet of waar dan ook. Kijk voor het volledige programma op kunstopdekoffie.nl.

Affordable Art Fair

Van kunstverzamelaar tot kunst rookie: de Affordable Art Fair Amsterdam is affordable (van een paar tientjes tot duizenden euro’s) en dus voor iedereen! De Affordable Art Fair vindt 29 oktober tot 1 november plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Check de website voor meer informatie.

Architecture Film Festival

In Rotterdam vindt op 8 tot 11 oktober het Architecture Film Festival plaats. Het allergrootste architectuurfestival ter wereld! That’s right, gewoon in Rotterdam. Wat kun je verwachten? Documentaires, speelfilms en korte films, allemaal in teken van het thema: Global Home. Ga voor meer informatie naar affr.nl.

Strawberry Earth Fair

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid wordt er ook dit jaar weer in het Amsterdamse Roest het veelbelovende evenement Strawberry Earth Fair gehouden. Hier vindt je het allernieuwste op het gebied van duurzame mode, design en eten, waarbij duidelijk wordt dat duurzaam leven én genieten zeker wel samengaan. Check strawberryearth.com/fair voor alle info.

Wat ga jij doen in oktober? Deel ook jouw uit-tips!

Lees ook: