Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s tips voor december

Flair’s tips voor december

Flair’s tips voor december

Wat te doen in december? Met deze tips kom jij deze feestelijke maand wel door!

Dove pop-up store

Tot en met 24 december is in de Amsterdamse binnenstad een pop-up store te vinden van beautymerk Dove. Laat gratis je handen masseren of test crèmetjes uit. Je kunt hier ook een persoonlijk kerstcadeau samenstellen. De store is te vinden aan de Utrechtsedwarsstraat 67 (een zijstraat van de Utrechtsestraat is, een van de leukste winkelstraten van Amsterdam!). Ook voor mannen is er genoeg te vinden. Ga jij er langs?

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival verlicht haar bezoekers met kleurrijke kunstwerken in de donkerste periode van het jaar. Het is alweer de vierde editie van het winterse lichtfestijn voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam zal 51 dagen het sfeervolle decor zijn van het internationale festival. De vaarroute, Water Colors, is van 28 november 2015 t/m 17 januari 2016. De wandelroute, Illuminade, is van 10 december 2015 t/m 3 januari 2016. Kijk voor meer informatie op www.amsterdamlightfestival.com.

Schaatsbaan op het Leidseplein

Van 13 november 2015 tot en met 10 januari 2016 kun je weer naar hartenlust schaatsen op het Amsterdamse Leidseplein óf de mooi verlichtte schaatsbaan op het Museumplein. Ook kun je er terecht voor een heerlijke wafel, oliebol, poffertjes of een onmisbaar glaasje Glühwein. Mmm…

De Amsterdamse kerstmarkt

De Amsterdamsche Kerstmarkt is de plek waar je al je kerstinkopen doet. In plaats van stad en land afzoeken naar de perfecte cadeaus, verzamelen wij de meest bijzondere en originele geschenken onder één dak. Beleef een creatief kerstspektakel gevuld met theater, live acts en dj’s, terwijl je geniet van een glas glühwein en een heerlijk bord winterse kost. Laten we samen verantwoord zondigen tijdens de laatste dagen van het jaar en met zijn allen van het geven weer een feest maken. 18 tot en met 20 december! Kijk voor meer informatie op www.amsterdamsche-kerstmarkt.nl.

Studio’s Aalsmeer

Ook meerdere bezoekjes waard deze maand: Studio’s Aalsmeer. Zo is er op 9 december Ladies Night van Mannenharten 2 op één van de grootste schermen van Nederland, met mode- en beautystands en een goed gevulde goodiebag voor mee naar huis. Een avond vol entertainment! Op 17 december kun je er terecht voor stand-up comedy van de bovenste plank, met als headliner niemand minder dan Raoul Heertje. Op 23 december is het tijd voor Rudolph’s Christmas. Op het mooiste moment van het jaar staat Rudolph met zijn culinaire avonturen in het theater met een sfeervolle, swingende, romantische en bovenal culinaire kerstshow waarin één ding centraal staat… wat eten we met Kerst? Een leuke beleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, vele tips en mooie muziek. Of kom swingen op 25 en 26 december tijdens de Brooklyn Nights show! Met Brooklyn Nights geniet je van een compleet verzorgde avond met een heerlijk kerstdiner en te gekke entertainment. Allemaal deze maand in Studio’s Aalsmeer!

IJsbeelden Festival

Het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle is een betoverende wereld van kraakhelder ijs, glinsterende sneeuw en gezellige activiteiten. Dit jaar wordt er groots uitgepakt. Met kunstwerken van wereldberoemde ijskunstenaars in combinatie met prachtige lichteffecten, spannende geluiden en videoprojectie. Voor het IJsbeelden Festival komen vanuit 16 verschillende landen de 40 beste ijskunstenaars ter wereld naar Nederland. Met behulp van kettingzagen, hamers, beitels, kwastjes en vele andere gereedschappen maken zij de mooiste en indrukwekkendste kunstwerken. Met meer dan 250.000 kilo ijs en 250.000 kilo sneeuw is het een ongekend spektakel. Bekijk de website voor meer informatie!

Het Glazen Huis

Van 18 t/m 24 december zullen de 3FM DJ’s Giel Beelen, Paul Rabbering en Domien Verschuuren opgesloten zitten in Het Glazen Huis om zo geld op te halen voor het Rode Kruis. Rondom het huis en op het plein zijn veel activiteiten te doen. Daarnaast kun je zelf ook meedoen aan acties of een actie op gang zetten om geld in te zamelen! Doe jij weer mee dit jaar? Bekijk de website voor meer informatie.

Seinfestijn

Het Seinfestijn is een food & lifestyle market in het hart van Haarlem. Seinfestijn is een klein, maar gezellig festival met een mix van leuke, originele producten en cadeautjes, workshops, lekker eten en inspiratie.Het festijn vindt plaats bij het Seinwezen aan de Kinderhuissingel in Haarlem. Een bijzondere plek, gelegen tussen sporen en antieke treinen. Lees er hier meer over!

 

Welke activiteiten ga jij doen in december? Laat het Flair weten!

Lees ook: