Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s tips voor augustus

Flair’s tips voor augustus

Flair’s tips voor augustus

Wat te doen in augustus? Met deze tips kom jij de maand wel door!

Amsterdam Gay Pride

Te beginnen met dit weekend al: Amsterdam Gay Pride! Zaterdag 1 augustus barst het regenboogfestijn weer los en mag je de Canal Parade in de Amsterdamse grachten vanaf 13:00 uur niet missen. Ook kan je dansen op het Rembrandtplein, in de Reguliersdwarsstraat of langs de Amstel waar dj’s draaien en live bandjes spelen. Check de website voor meer informatie!

Volkshotel

Op het dak van het Volkshotel in Amsterdam kan je zondag 2 augustus terecht om Badplaats Sessions niet te missen. Duik in de jacuzzi’s of kom tot rust in de sauna. Dit alles met een prachtig uitzicht over de stad en live muziek van een tropische band. Check de website voor meer informatie!

Nomadisch Drijvend Filmfestival

Plan een tripje up north! De moeite waard want daar kan je op 6 t/m 8 augustus genieten van een filmavond op het water. Vaar dus met je eigen bootje voor 5 euro entree richting Terherne. Oh, en heb je geen boot tot je beschikking? Dan staat er voor hetzelfde bedrag een klapstoeltje voor je klaar. Check de website voor meer informatie!

Designer Vintage Summer Sale

Sla je spaarvarken kapot want op 1 augustus heeft Designer Vintage een heuse pop-up shop in het Amstel Hotel. Scoor de mooiste items voor een zacht prijsje, van Louis Vuitton tot Diane von Furstenberg… Het enige dat je hoeft te doen is aanmelden. Check de website voor meer informatie!

Silent Night Run

Sportievelingen, opgelet! Doe mee met de nachtelijke Silent Night Run van Stadswild op 15 augustus. Na het hardlopen kan je tot rust komen met een yoga- en meditatiesessie. Je rent overigens voor een goed doel, namelijk de enige mannelijke witte neushoorn ter wereld. De opbrengsten van het event gaan naar een organisatie om het dier te helpen. Check de website voor meer informatie!

Buitenbioscoop in de tuinen van Paleis Soestdijk

Breng een bezoek aan Paleis Soestdijk van 20 t/m 22 augustus! Drie dagen lang worden daar in de tuinen van het paleis allerlei films vertoont. Zo staan onder andere Soof en Samba op de buitenbioscoop-agenda. Check de website voor meer informatie!

 

Wat ga jij doen in augustus? Deel je uit-tips!