Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De fijnste series

De fijnste series

De fijnste series

De decemberdrukte is weer voorbij, maar de koude winterdagen helaas nog niet. Niets is dan zo lekker als ontspannen met een kop warme chocolademelk en een flinke bak popcorn en op de bank kruipen voor je favoriete serie. Dit zijn de series die wij het liefst opzetten tijdens deze donkere dagen:

Doris
Een ode aan het ‘gewone’ leven. Doris heeft iets van iedere vrouw in zich. Ze is charmant, lief, spontaan maar allesbehalve perfect. Heerlijk herkenbaar!

Grey’s Anatomy
McDreamy, McSteamy.. Er komt veel mannelijk schoon voorbij in deze verslavende ziekenhuisserie. Geniet van de romantische intriges, humor en spannende operaties van de chirurgen van Seattle Grace Hospital.

Homeland
Als je van spanning houdt mag deze serie niet ontbreken bij je dvd-collectie. Het gaat over CIA-agente Carrie die vermoedt dat de na acht jaar teruggekeerde krijgsgevangene Nicolas is overgelopen naar Al-Queda en dus niet de held is die hij lijkt te zijn.

Divorce
Grappig en verfrissend. Eindelijk zien we de wereld eens door de ogen van de man! Je leeft mee met de liefdesperikelen van de drie sympathieke mannen: de onhandige David, de goedzak Joris en de leuke maar notoire vreemdganger Boudewijn.

Penoza
Een huiveringwekkende serie over de Amsterdamse onderwereld. Het verhaal gaat over Carmen, die zich staande moet zien te houden in deze gewelddadige wereld, waarin ook haar vader en broer een flinke vinger in de pap hebben.

Bron beeld: Kitchenconfidate