Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Eropuit met Pasen!

Eropuit met Pasen!

Eropuit met Pasen!

Wil je eropuit met Pasen? Dit zijn de allerleukste uitstapjes dit jaar:

Eropuit met Pasen

Artis

Artis is altijd een goed idee, en zeker met Pasen. Kinderen kunnen meedoen aan verschillende paasactiviteiten. Zo is er een paasspeurtocht door de dierentuin en kun je in het Broedmachinehuis zien hoe kuikentje uit hun ei kruipen. Ook mag je met de kuikentje knuffelen en voelen hoe zacht ze zijn.

Paaspop

Het is weer zover, Paaspop! Het festival waar eerder Caro Emerald, Di-Rect en Blof optraden mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze Pasen staan onder meer The Prodigy, Guus Meeuwis en Miss Montreal te trappelen om te spelen. Pen het festival op je bucketlist! Beregezellig.

Lammetjesdag

Niets zo schattig als je onderdompelen in schaapjesgeluk. Breng een bezoekje aan Boerderij de Boerinn in Kamerik. Kids kunnen meedoen met leuke en gratis activiteiten en natuurlijk worden er ook lammetje geknuffeld, eieren geschilderd en kun je voor een dag een echte boer of boerin zijn.

Paasmarkten

Tijdens Pasen vinden er vele markten plaats door het hele land. Ga naar Scheveningen om te struinen langs marktjes over de boulevard (lekker uitwaaien én met je snufferd in de zon), of Nijmegen! Daar is in het centrum een grote markt waar veel te beleven is. Check de websites voor meer informatie: Nijmegen en Scheveningen.