Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Eet je mooi

Eet je mooi

Eet je mooi

Eet je mooi, het kan. Gezonde voeding speelt namelijk een belangrijke rol in de conditie van je huid. Flair tipt daarom 5 producten voor op je boodschappenlijstje. 

Tomaten

Tomaten beschermen de huid tegen de schade van UV-stralen en dus ook huidveroudering en rimpeltjes. Kook het, snijd het, bak het, pureer het… Tomaten zijn goed voor onze huid.

Walnoten

Een handje noten per dag geeft je huid, zeker in het najaar, een mooie boost. Het is namelijk rijk aan Omega 3, gezonde vetten, die de huid stevig houden en beschermen tegen uitdroging.

Oesters

Zeevruchten zijn bijzonder rijk aan zink, en dát, dat is het beste in de strijd tegen puistjes en acne. Zing helpt de productie van talg te verminderen waardoor de huid minder vet zal zijn en dus ook minder glimt. Zink zit overigens ook in sinaasappels en een volkoren boterham.

Druiven

Druiven zijn rijk aan polyfenolen en antioxidanten en daarmee zijn druiven kleine anti-ageing bommetjes die de huid jong houden.

Tarwekiemen

Gooi tarwekiemen ook in je winkelmandje, want het helpt tegen cellulitis. Eet ze ’s ochtends door de yoghurt, in een smoothie of strooi het over je salade.

Lees ook: