Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Droombaan: je krijgt 8500 euro om samen met je vriendin luxe vakantievilla’s te testen

Droombaan: je krijgt 8500 euro om samen met je vriendin luxe vakantievilla’s te testen

Droombaan: je krijgt 8500 euro om samen met je vriendin luxe vakantievilla’s te testen

Toe aan een kleine pauze? Ga dan lekker gratis op vakantie. Sterker nog: je kunt nu op vakantie én een flink geldbedrag toe krijgen. 

Het lijkt een heuse droombaan, maar het is echt waar. Er worden mensen gezocht die 10 dagen gratis op vakantie willen en daarmee zelfs 8500 euro willen verdienen.

Zwemmen en zonnen

Het mooiste nieuws is: je mag samen met een vriendin. Of met je moeder, je zus of je partner. AvantStay is nu op zoek naar twee mensen die tien dagen in drie luxe vakantiehuizen in Amerika willen verblijven. De luxe vakantiehuizen zijn vaak voorzien van een zwembad, een bar en een buitenkeuken. Ook kun je gebruikmaken van tennisbanen, een spa en een privé-sauna. Na de vacance krijg je je ‘salaris’ als bedankje. De huizen staan in Californië en in Arizona. Top, dus.

Lees ook
Reismaatje nodig? Déze vier sterrenbeelden houden het meest van reizen

Filmen maar

De vereisten? Je moet actief zijn op social media en veel van de huizen posten. Denk dus aan het delen van beelden op onder andere TikTok en Instagram. Maar goed, al kun je dat niet, dan kun je dat wél even snel leren voor deze heerlijke aanbieding, toch? Hoe ingewikkeld kan het maken van een video nou eigenlijk zijn, is het niet? In totaal gaan jij en je vriendin naar 3 verschillende villa’s in Amerika. Je filmt en fotografeert en deelt alles op social media. Dat is alles wat je hoeft te doen. Je kunt nog solliciteren, dus go for it. Uitgerust en wel kun je daarna weer… Aan het werk.

Hier verblijven jullie dan, zo ongeveer:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AvantStay (@avantstay)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AvantStay (@avantstay)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AvantStay (@avantstay)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Travel and Leisure | Beeld: Getty