Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Dit vertelt jouw vingerafdruk over je persoonlijkheid

Dit vertelt jouw vingerafdruk over je persoonlijkheid

Dit vertelt jouw vingerafdruk over je persoonlijkheid

Waarzeggerij en handlezen zijn niet meteen onze topprioriteiten hier op de redactie, maar af en toe hopen we jullie tóch wat bij te brengen wat betreft willekeurige persoonlijkheidsweetjes. Wij zochten én vonden wat de vormen in je vingerafdruk over je persoonlijkheid verklappen.

Kromme lijnen

Herken jij in je vingerafdruk vooral kromme lijnen? Dan wil dat zeggen dat je moedig, pragmatisch en betrouwbaar bent. Al ben je ook wel een beetje koppig af en toe… Verder ben je óf enorm creatief, of helemaal niet. Je bent zelfverzekerd en energiek, maar hebt moeite met je aan te passen aan nieuwe situaties.
Vinger1

Lussen

Als je voornamelijk lusvormen in je vingerafdruk hebt, wil dat zeggen dat je mentaal en emotioneel flexibel bent en je je makkelijk kunt aanpassen aan je omgeving. Alleen kun jij je niet altijd al te best concentreren op iets. Je hebt het hart op de tong, bent rustig en maakt snel vrienden.
Vinger2

Kolkende lijnen

Herken jij voornamelijk kolkende lijnen in je vingerafdrukken? Dan wil dat zeggen dat jij een ondoordringbare persoonlijkheid hebt. Je bent gedreven en getalenteerd, maar veel mensen zullen je ervaren als egoïstisch en koud. Daarnaast ben je vaak onzeker.
Vinger3

Lees ook: