Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Dit is het beste moment om te shoppen

Dit is het beste moment om te shoppen

Dit is het beste moment om te shoppen

Van auto’s en camera’s tot boten, barbecue’s en reiskoffers… Een handig overzichtje wanneer je wát het beste kunt shoppen. 

Auto

Heb je gespaard voor een gloednieuwe auto? Wacht nog een paar weekjes met het aanschaffen van your new ride. Bezoek de autodealer vanaf eind augustus. Aan het eind van de zomer wordt er bij autogarages plaats gemaakt voor nieuwe modellen. En als dan je langsloopt, op een doordeweekse dag, op een rustig moment… Grote kans dat je er een betere deal uit kunt halen!

Bagage

Een nieuwe trolley, reistas of koffer nodig? Sla je slag in maart. Winkels maken zich dan op voor het zomer- en reisseizoen door de nieuwste koffers en merken in etalages uit te stallen. En dat betekent dat de huidige collectie flink wordt afgeprijsd.

Matras

Om een of andere reden is het beste moment om een nieuw matras aan te schaffen voor in de slaapkamer, een feestdag. Denk aan Pinksteren, Koningsdag, Valentijnsdag of Pasen… Pen het in je agenda!

Barbecue

Een barbecue of grill koop je het liefst rondom Vaderdag. Shops worldwide stunten dan met prijzen zodat we onze papa’s een mooi cadeau kunnen geven.

Laptop

Augustus is hét moment om een nieuwe laptop te kopen, vanwege stuntprijzen in het back-to-school seizoen. Net als laptophoezen, mappen, pennen en notitieboekjes.

Camera, TV of geluidsapparatuur

Ren naar de winkel in januari. Dan komt het nieuwste van het nieuwste op de markt, en kun je het oude kopen voor een prikkie.

Fitnessapparatuur

Shop tussen kerst en nieuwjaar voor fitnessapparatuur. Dit is het beste moment vanwege alle nieuwjaarsvoornemens om vanaf 1 januari weer te gaan sporten. Daarom scoor je in december die loopband of gewichtjes voor een goede deal.

Koelkast

Koelkasten worden in mei gelanceerd. Dat maakt mei het beste moment om een koelkast te kopen, omdat er dan korting wordt gegeven op de koelkasten van vorig jaar.

Boot

Mocht je een grote aankoop doen zoals het kopen van een boot, wacht dan tot de winter. Het liefst tot januari of februari. Dan zijn er vaak boot-shows waar nieuwe modellen worden geshowd. Hét moment om dealers te ontmoeten en te onderhandelen over een mooie prijs.

 

Lees ook:
– Tips tegen eelt
– Slimme trucs voor een goedkope vakantie
– Zo vaak moet je ‘n kappersafspraak plannen