Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Deze 7 dingen moet je sowieso ooit een keer met je zus ondernemen

Deze 7 dingen moet je sowieso ooit een keer met je zus ondernemen

Deze 7 dingen moet je sowieso ooit een keer met je zus ondernemen

Af en toe wil je haar achter het behang plakken, maar zonder haar? Nooit! Niks beter dan een fijne zussenband. Ook al zijn jullie beiden druk, druk en nog eens druk. Deze zeven dingen moet je echt nog eens doen met lieve zus.

1. Op vakantie

Superleuk om op vakantie te gaan met je zus. Herinneringen en vakantietradities van vroeger komen weer terug. Ook maken jullie genoeg nieuwe herinneringen.

2. Naar een festival

Door de coronacrisis lag deze leuke activiteit helaas stil. Hopelijk is er komende zomer weer meer mogelijk. En wat is er nou leuker dan een festivalweekendje met je eigen zus?

3. Dronken worden

Deze activiteit is ook te combineren met nummer 1 of 2 natuurlijk. Samen een drankje doen, dat mag best weleens uit de hand lopen. Jullie hebben in ieder geval de grootste lol.

4. Diepste geheimen delen

Nummer 4 kan ook voortvloeien uit activiteit nummer 3. Maar nuchter kan het ook hartstikke fijn zijn om je diepste geheimen te delen met je zus.

5. Filmmarathon houden

Keken jullie vroeger altijd samen naar Disneyfilms? Of konden jullie geen genoeg krijgen van Harry Potter? Welke films jullie ook keken, houd een marathon en herbeleef jullie jeugd.

6. Sporten

Een activiteit waar jullie alleen maar positieve dingen uithalen: een goede gezondheid, een fijne band en een topexcuus om hierna weer lekker samen te gaan uiteten.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus

7. Tattoo laten zetten

Hoe mooi is het als jullie band wordt vereeuwigd door een tattoo. Je zus is een van de veiligste opties om een matching tattoo mee te laten zetten. Jullie verbondenheid is immers voor eeuwig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages